Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció de llobarro de què parla la notícia

La promoció de Bonpreu i Esclat per gaudir del millor llobarro al forn

Un nou servei té molt èxit als supermercats Bonpreu i Esclat

Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que és una excel·lent oportunitat per als amants de la cuina i del bon menjar, especialment per a aquells que gaudeixen dels sabors del mar. La promoció en qüestió se centra al llobarro, un peix molt apreciat per la seva carn blanca i suau, i que es presta magníficament per ser cuinat al forn.

Des de fa uns mesos, els establiments Bonpreu i Esclat ofereixen la possibilitat als clients d'una cocció al forn de diversos productes amb un cost addicional. És un servei que ha tingut molt d'èxit, especialment entre aquells que tenen poc temps per cuinar però no volen renunciar a menjar bé. Els clients poden seguir fent la compra o fins i tot recollir allò cuinat més tard.

En aquest sentit, aquesta oferta inclou un servei de cocció. La promoció inclou un llobarro d'aproximadament 350 grams, juntament amb 1 kg de llimones 'La collita' i una cocció de peix curta. El preu anunciat de 4,99 euros pel lot representa un estalvi significatiu respecte al preu original de 6,03 euros, cosa que fa que sigui una opció atractiva per als compradors.

Els beneficis del llobarro per a la salut

El llobarro és conegut pels seus beneficis per a la salut: és baix en greix, ric en proteïnes d'alta qualitat i proporciona vitamines i minerals essencials. Cuinar-la al forn és una manera saludable de preparar-la, ja que no requereix afegir greixos addicionals i permet que el peix conservi tots els sucs i sabor.

A més de la recepta clàssica de llobarro al forn, que generalment inclou un llit de patates i ceba i es condimenta amb llimona, oli d'oliva, sal i pebre, el llobarro és versàtil i es pot preparar de moltes altres maneres. Es pot fer a l'esquena, acompanyada amb salsa bilbaïna per als que prefereixen un toc picant, o fins i tot incloure a la cocció verdures i bolets per a un menjar complet i equilibrat.

Per a aquells que vulguin aprofitar aquesta promoció, podrien trobar inspiració al bloc de Bonpreu i Esclat, que ofereix receptes i consells sobre com maximitzar la qualitat dels aliments frescos comprats a les seves botigues.

Detall de la promoció de llobarro a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de llobarro a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Fins quan està disponible la promoció?

L'oferta només està disponible als establiments que ofereixin el servei de cocció. La data límit és el 19 de febrer de 2024. Per a altres compres sí que es poden realitzar en línia. Els clients poden accedir a la web de Bonpreu i Esclat amb les seves credencials existents i gaudir dels beneficis de la targeta de client a la web, acumulant l'1% de les seves compres en aliments, que després poden bescanviar com a descomptes en compres futures.