Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

El lot estalvi de 5 productes de primeres marques amb gairebé el 45% d'estalvi a Bonpreu

La promoció estarà disponible fins al 19 de febrer de 2024

Una quinzena més, la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ofereix diverses promocions interessants als clients. En aquest article us parlarem duna promoció imperdible que implica un estalvi de gairebé el 45%. L'oferta consisteix en un "lot estalvi" que inclou cinc productes de primeres marques a un preu de tan sols 5,99 euros. El preu seria de 10'78 euros comprant els productes per separat. Aquest paquet inclou ingredients bàsics i de qualitat que són essencials a qualsevol rebost.

Quins productes inclou el lot estalvi?

Els productes oferts en aquest lot són: 1 kg d'Arròs NOMEN, 115 g d'Espàrrecs curts CARRETILLA, 400 ml de Maionesa HEINZ, i dues ampolles d'1,25 L de Refresc zero COCA-COLA. Cadascun d'aquests productes és líder en la seva categoria i gaudeix de la confiança del consumidor per la qualitat i el sabor.

L´arròs NOMEN, amb una relació qualitat-preu insuperable, és ideal per a una multitud de plats, des d´un exquisit arròs al forn fins a una paella valenciana. La textura i la capacitat d'absorció de sabors el converteixen en un ingredient versàtil per a la cuina diària.

Els espàrrecs CARRETILLA, per altra banda, són un producte gurmet que pot transformar qualsevol plat en una obra mestra. Poden servir-se com a aperitiu, en amanides o com a acompanyament de plats principals, oferint un toc de sofisticació i sabor delicat que realça qualsevol menjar.

La maionesa HEINZ, reconeguda internacionalment, és sinònim de qualitat i sabor. La seva textura cremosa i el seu sabor equilibrat la fan perfecta per a amanides, sandvitxos, o com a base per a salses més complexes. A més, la presentació en format de 400 ml assegura que hi haurà prou producte per experimentar amb diferents receptes.

Finalment, el refresc zero COCA-COLA és una opció sense sucres afegits, ideal per a aquells que busquen reduir-ne el consum calòric sense sacrificar el sabor. Aquestes ampolles de 1,25 L són perfectes per compartir en reunions familiars o gaudir del dia a dia.

Detall del lot estalvi de 5 productes de primeres marques a Bonpreu i Esclat
Detall del lotus estalvi de 5 productes de primeres marques a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Des del punt de vista nutricional, el lot ofereix una varietat de productes que poden formar part d'una dieta equilibrada. L'arròs és una font d'hidrats de carboni complexos, els espàrrecs aporten fibra i són baixos en calories, la maionesa conté greixos, que consumits amb moderació són necessaris a la dieta , i el refresc zero ofereix una alternativa sense sucres a les begudes tradicionals.

A més a més, el compromís d'aquestes marques amb la qualitat és notable. NOMEN produeix un arròs que compleix tots els estàndards de qualitat europeus, CARRETILLA ofereix espàrrecs de la millor selecció, HEINZ utilitza ingredients de primera per a la seva maionesa, i COCA-COLA és una marca que ha demostrat la seva capacitat per adaptar-se a les demandes dels consumidors amb opcions més saludables.

Fins quan està disponible la promoció?

Amb un preu tan atractiu i un descompte de gairebé el 45%, aquesta oferta és ideal per a aquells que busquen maximitzar el pressupost sense renunciar a la qualitat i el sabor. Sens dubte, és una promoció que no s'ha de passar per alt i que posa de manifest el compromís de Bonpreu i Esclat amb l'estalvi i la satisfacció dels clients. L'oferta estarà disponible als establiments dels dos supermercats fins al proper 19 de febrer de 2024.