Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

Un dels productes catalans més gourmet amb un 50% de descompte en segona unitat

La promoció estarà disponible als supermercats Bonpreu i Esclat fins al proper 22 d'abril de 2024

Als prestatges de Bonpreu i Esclat, entre els productes que parlen de la tradició i la bona feina de la gastronomia catalana, les anxoves de l'Escala ocupen un lloc d'honor. No sols representen l'exquisidesa i la qualitat, sinó que també són un tribut als sabors autèntics de la Mediterrània. I ara, fins al 22 d'abril, els amants d'aquesta menja es poden delectar amb una promoció que és tan atractiva per al paladar com ho és per a la butxaca: un 50% de descompte a la segona unitat de filets d'anxova en oli d'oliva de la prestigiosa marca Anxoves de l'Escala.

En què consisteix l'oferta?

Aquesta oferta, que posa a l'abast de tots un dels productes més gurmet del mercat català a un preu sense precedents de 4,09 euros per unitat en comprar dos paquets de 40 grams cadascun , és una ocasió única per proveir-se d'aquest ingredient essencial en qualsevol cuina que calgui d'alta qualitat. Amb la primera unitat a 5,45 euros i la segona a només 2,73 euros, es presenta una oportunitat excepcional per gaudir del veritable sabor de Catalunya sense necessitat de desplaçar-se a la costa brava d'on són originàries.

El producte en promoció, els filets d'anxova en oli d'oliva d'Anxoves de l'Escala, és reconegut pel sabor intens i la textura ferma, qualitats que es deriven tant del meticulós procés de curat com de l'entorn únic en què es produeixen . Aquesta marca és sinònim de qualitat i una herència de sabor que s'ha transmès al llarg de generacions, consolidant la seva reputació no només a Catalunya sinó a tot el món.

Valors nutricionals

Des del punt de vista nutricional, les anxoves són un aliment excepcionalment ric en proteïnes, vitamines (com la vitamina D i la vitamina B12) i minerals (incloent-hi calci i ferro). Són especialment valorades pel contingut d'àcids grassos omega-3, que contribueixen a la salut cardiovascular i al benestar general. A més, l'oli d'oliva en què es conserven és conegut per les propietats antiinflamatòries i la capacitat per millorar la salut del cor.

Com fer servir les anxoves de l'Escala a la cuina?

Però el valor de les anxoves de l'Escala va més enllà dels beneficis per a la salut; la seva versatilitat a la cuina les converteix en un ingredient estrella. Poden realçar la simplicitat d'una pizza margarida, transformar una amanida ordinària en una obra mestra gastronòmica o convertir-se en el toc final d'un sofisticat pintxo. A més, en plats més elaborats, la seva presència és capaç d'aportar un profund umami, aquell cinquè sabor que tant es busca a la cuina contemporània.

La promoció a Bonpreu i Esclat ofereix l'excusa perfecta per experimentar amb aquestes anxoves a diverses receptes. Com preparar un aperitiu d'anxoves sobre pa de vidre amb tomàquet fresc? O potser incorporar-les en una salsa per a pasta que sorprendrà els comensals? Les possibilitats són tan vastes com la creativitat de cada xef a casa.

Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible la promoció?

La importància d'aprofitar aquesta oferta abans del 22 d'abril no es pot subestimar. L'ocasió d'obtenir un producte amb un grau d'excel·lència tan gran a un preu tan atractiu no es presenta sovint. Aquest descompte converteix la compra de les anxoves de l'Escala en una inversió intel·ligent tant per a la butxaca com per al repertori culinari de qualsevol amant de la bona taula. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.