Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

El pack d'aperitiu d'una marca mítica que no us podeu perdre a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins el proper 22 d'abril

Quan parlem de tradició i bon gust a la cultura de l'aperitiu, hi ha un nom que ressalta per sobre de la resta: Espinaler. La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ens ofereix ara l'oportunitat de portar-nos a casa un trosset d'aquesta tradició amb una oferta que és tant una delícia per al paladar com un tribut a la història culinària. Disponible fins al 22 d'abril, el pack d'aperitiu Espinaler és un imprescindible a les taules dels qui aprecien els sabors autèntics i la qualitat excepcional.

Quins productes inclou el pack?

Per tan sols 7,60 euros per unitat, aquest lot és una invitació a gaudir de l'experiència completa del vermut, aquell moment de relax previ als àpats principals que tant ha esdevingut un ritu social com un plaer personal. El pack inclou una cuidada selecció de productes: musclos en escabetx, escopinyes al natural, olives verdes farcides d'anxova i, per descomptat, la icònica salsa d'aperitiu Espinaler , tots elements que junts creen una simfonia de sabors inconfusible.

Pel que fa als productes, el lot es compon de conserves marines de la més alta qualitat. Els musclos en escabetx i les escopinyes al natural són productes que destaquen pel seu sabor intens i la seva textura suau, representant el millor del mar. Les olives farcides d'anxova complementen el conjunt amb el toc salí i suau acidesa, fent que cada mossegada sigui un viatge a les costes mediterrànies.

En termes de valors nutricionals, les conserves són una excel·lent font de proteïnes i àcids grassos omega-3, i les olives són riques en vitamina E i antioxidants. Com en tota alimentació, la moderació és clau i aquests productes s'han de consumir dins d'una dieta equilibrada. Espinaler ofereix en aquest pack una opció saludable sense sacrificar-ne el sabor.

Pack aperitiu Espinaler a Bonpreu i Esclat
Pack aperitiu Espinaler a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Amb què prendre'ls?

El maridatge d´aquests productes amb el vermut, una beguda aromàtica i amb un punt d´amargor, és senzillament perfecte. Es tracta d'una experiència que estimula la gana i prepara el paladar per a les delícies que vindran al menjar principal. Aquest pack és ideal per a aquells moments en què volem abonar els nostres convidats amb un aperitiu de qualitat abans d'asseure'ns a taula.

Però el que realment fa destacar aquest lot és la salsa Espinaler. Aquest condiment és una autèntica llegenda al món de l'aperitiu, i la seva fama no és immerescuda. Amb una recepta que ha transcendit generacions, la salsa Espinaler és el secret per transformar un bon aperitiu en un d'extraordinari. Les notes especiades i el punt de vinagre són el complement ideal per a qualsevol conserva i han fet d'aquesta salsa un producte de culte entre els aficionats als aperitius.

La importància i la fama de la salsa Espinaler van més enllà del seu sabor. És un símbol de la cultura gastronòmica catalana, un producte que ha acompanyat incomptables reunions familiars i trobades entre amics. Posseir una ampolla de salsa Espinaler a casa és tenir un tros d'història, una que compta de tavernes, de trobades al sol, i de la passió pels sabors autèntics.

On i fins quan està disponible la promoció?

Fins al 22 d'abril, els clients de Bonpreu i Esclat tenen la possibilitat d'adquirir aquest lot a un preu excepcional. Es tracta d'una promoció pensada per als que valoren la qualitat i la tradició, i que saben que un bon aperitiu és l'inici d'una experiència gastronòmica inoblidable.