Muntatge amb una imatge duna noia menjant formatge. De fons, l´exterior d´un establiment Bonpreu

El lot de formatge i pernil amb més del 30% de descompte a Bonpreu i Esclat

La promoció s'engloba dins d'una més general de formatges de tota mena

La passió pel bon menjar se celebra a Bonpreu i Esclat amb una promoció que convida a assaborir la tradició. El "lot estalvi" que us detallem avui inclou un formatge curat i espatlla d'enceball ibèric, un duet pensat per als paladars que aprecien els sabors autèntics de la terra. Bonpreu fa diverses promocions durant aquests dies que inclouen formatges de toda mena i aquesta és una d'elles.

Què inclou el lot estalvi?

Aquest lot està compost per un formatge curat tallat de Bonpreu, 250 grams de formatge curat que ressalta per la seva textura ferma i sabor intens, i una espatlla d'enceball ibèric Navidul, 104 grams de pernil ibèric tallat en fines rodanxes que delecten el sentit del gust amb cada mos. El més atractiu és el preu, presentat a un valor especial de 6,95 € per lot, davant un preu regular de 10,44 € , cosa que representa un estalvi considerable, superior al 30%, per als clients.

El formatge curat de Bonpreu és un producte de gran qualitat, amb un perfil nutricional que inclou un alt contingut de proteïnes i calci, indispensables per mantenir una dieta equilibrada i afavorir la salut òssia. El seu sabor profund i característic és el resultat d'un procés de maduració acurat que garanteix una experiència gastronòmica memorable.

L'espatlla d'enceball ibèric Navidul, per la seva banda, prové de porcs ibèrics i es cura durant un període que n'assegura la textura suau i un gust inconfusible. Ric en proteïnes i àcids grassos monoinsaturats, com ara l'àcid oleic, contribueix a una dieta saludable quan es consumeix amb moderació.

Detall del lot estalvi de pernil i formatge a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de pernil i formatge a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com gaudir aquest lot estalvi?

El formatge pot ser el protagonista d'una taula d'aperitius, combinat amb fruites seques o fresques, o servit al costat d'una melmelada de figues per a contrastar sabors. La paleta ibèrica és perfecta per gaudir sola, sobre una llesca de pa amb tomàquet i un rajolí d'oli d'oliva , o fins i tot com a ingredient estrella en plats més elaborats com els ous trencats amb pernil.

Fins a quin dia està disponible aquesta promoció?

Aquesta oferta és una excel·lent oportunitat per a tots aquells que busquen productes de qualitat a un preu accessible, mantenint la tradició dels sabors que ens connecten amb la cultura i el bon viure. Bonpreu i Esclat reafirmen el compromís d'apropar als seus clients el millor del mercat, promovent la cultura del bon menjar i el gaudi de productes amb denominació i origen reconeguts. Estarà disponible als seus establiments fins al proper 25 de març.