Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i, en primer terme, una noia bevent vi negre

Els vins catalans amb descomptes increïbles a Bonpreu fins al 25 de març

Aprofita per comprar els vins que estaran a la teva taula durant la Setmana Santa

Catalunya, coneguda per la seva rica història i cultura, també és cèlebre pels seus vins de qualitat. Des de les brises de la Mediterrània fins a les alçades dels Pirineus, cada ampolla catalana explica una història de tradició. I ara, fins al 25 de març, Bonpreu acosta aquests relats enològics a la teva taula amb ofertes irresistibles.

Quins vins amb descompte pots trobar a Bonpreu i Esclat?

Comencem amb els vins de MASIA FREYE del DO Penedès. Disponible en varietats negres, rosats i blancs, aquests vins reflecteixen la diversitat del Penedès, una zona vitivinícola amb un llegat que es remunta a l'època de l'Imperi Romà. El Penedès és famós pels vins blancs aromàtics i negres elegants. Amb la primera unitat a 7,95 euros i la segona a 3,98 euros, pots gaudir d'una ampolla de vi MASIA FREYE per només 5,96 euros en comprar-ne dos.

VIA TERRA, del DO Terra Alta, és una altra gemma enològica. Aquest vi, ja sigui blanc o negre, és el reflex d'una regió situada a les altes altiplans del sud de Catalunya, coneguda pels seus vins estructurats i amb cos. La Terra Alta té un caràcter distintiu gràcies al seu clima i el seu terra de pedra calcària. La seva oferta és temptadora: compra una unitat per 7,95 euros i obté la segona per 3,98 euros, resultant en un preu de 5,96 euros per ampolla en portar-ne dos.

No menys impressionant és el vi IMUS del DO Montsant. Montsant envolta la prestigiosa regió de Priorat i és reconegut pels negres robustos i minerals. Aquí, el vi IMUS és un exponent de la força i la complexitat que caracteritza els vins de Montsant. Amb una oferta de 4,95 euros per la primera unitat i 2,48 euros per la segona, cada ampolla d'IMUS es posiciona a 3,71 euros si se n'adquireixen dos.

Per a aquells que aprecien els vins amb cos, RAMON ROQUETA és una selecció imprescindible. Elaborats a Catalunya, aquests vins parlen d‟una terra diversa i d‟una viticultura moderna ancorada en la història. Gaudeix d'una garrafa de garnatxa negra, cabernet sauvignon o chardonnay blanc per 4,49 euros cadascuna en comprar-ne dues, amb la primera a 5,99 euros i la segona a només 3 euros.

Finalment, el vi CATAR del DO Montsant, disponible a 5,95 euros la primera unitat ia 2,98 euros la segona, permet descobrir aquest vi negre per només 4,46 euros en adquirir dues ampolles. És un homenatge a les antigues tradicions vinícoles de la regió i el seu compromís amb la qualitat.

Detall de la promoció de vins catalans a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de vins catalans a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Però, què seria d'aquests vins sense el maridatge adequat?

Imagina un MASIA FREYE blanc amb una fideuà marinera, un VIA TERRA negre amb un estofat de vedella, un IMUS al costat d'un plat de formatges forts i embotits, un RAMON ROQUETA cabernet amb una graellada de vegetals i carns, o un CATAR acompanyant unes bones postres de xocolata. Cada combinació realça els sabors i et transporta directament als turons i valls on van néixer aquests vins.

Catalunya, terra de vins

La història vitivinícola de Catalunya és tan rica i diversa com els paisatges. Des dels fenicis i els romans fins a l'actualitat, la vinicultura ha estat una part fonamental de la vida catalana. Actualment, Catalunya compta amb 12 denominacions d'origen, cadascuna amb característiques úniques, influenciades pels microclimes i els sòls variats.

Fins quan està disponible la promoció?

L'oferta de Bonpreu és una invitació a viatjar per Catalunya a través dels vins, descobrint històries, sabors i aromes, tot sense sortir de casa ia preus sense precedents. No perdis l'oportunitat de submergir-te a la rica tradició vinícola catalana amb aquestes ofertes vàlides fins al 25 de març. Explora la rica tradició vinícola catalana i gaudeix d´aquests vins amb descomptes excepcionals, ideals tant per a una ocasió especial com per al dia a dia. Salut i bon profit!