Muntatge amb una imatge de l´interior d´un establiment Bonpreu i al centre una bandera catalana

El producte català gourmet amb segona unitat al 50% a Bonpreu fins al 3 de juny

Els supermercats Bonpreu i Esclat segueixen oferint promocions als seus clients

Bonpreu i Esclat, reconegudes cadenes de supermercats a Catalunya, han llançat una promoció irresistible per a tots els amants de la gastronomia local. Fins al 3 de juny, els clients poden aprofitar l'oferta de la segona unitat al 50% de descompte en filets d'anxoves en oli d'oliva Anxoves de l'Escala de 30 grams. Aquesta és una excel·lent oportunitat per gaudir d´un producte gurmet català d´alta qualitat a un preu reduït.

Detalls de la promoció

La promoció és senzilla i atractiva: en comprar una llauna de filets d'anxoves en oli d'oliva Anxoves de l'Escala per 3,99 euros, la segona unitat es pot adquirir per només 2,00 euros. Això vol dir que, comprant dues unitats, el preu per cadascuna és de només 2,99 euros. Aquest descompte significatiu permet als clients gaudir de més quantitat d'aquest deliciós producte sense comprometre'n el pressupost.

El preu original d'una llauna de filets d'anxoves en oli d'oliva Anxoves de l'Escala és de 3,99 euros. Amb la promoció, en comprar dues unitats, el cost total és de 5,99 euros, cosa que equival a 2,99 euros per unitat.

Valors nutricionals i beneficis per a la salut

Els filets d'anxoves en oli d'oliva "Anxoves de l'Escala" no només destaquen pel sabor excepcional, sinó també pels beneficis nutricionals.

Valors Nutricionals

Proteïnes: Les anxoves són una excel·lent font de proteïnes, essencials per a la construcció i reparació de teixits al cos.

Greixos saludables: L'oli d'oliva on es conserven les anxoves és ric en àcids grassos monoinsaturats, beneficiosos per a la salut cardiovascular.

Vitamines i minerals: Les anxoves contenen vitamines A, D, i B12, així com minerals com calci, ferro i magnesi.

Beneficis per a la salut

Salut cardiovascular: Els àcids grassos omega-3 presents a les anxoves poden ajudar a reduir el risc de malalties cardíaques.

Enfortiment dels ossos: El calci i la vitamina D són essencials per mantenir ossos i dents fortes.

Sistema immunològic: La vitamina A i el zinc presents a les anxoves contribueixen a un sistema immunològic saludable.

Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Usos a la cuina

Els filets d'anxoves en oli d'oliva "Anxoves de l'Escala" són extremadament versàtils i poden ser utilitzats en una varietat de plats, afegint-hi un toc de sabor umami que eleva qualsevol recepta. Aquí hi ha alguns exemples de com poden ser utilitzats a la cuina:

  • Tapes i aperitius: Les anxoves són un component essencial a moltes tapes espanyoles. Es poden servir sobre pa torrat amb tomàquet ratllat, amanides, o com a part d'una taula d'aperitius juntament amb olives, formatges i embotits.
  • Plats de pasta: Afegir anxoves a plats de pasta és una manera ràpida d'augmentar el sabor. Poden ser dissoltes en oli calent per crear una base saborosa per a salses, o simplement afegides a la pasta amb una mica d'all i bitxo.
  • Salses i amaniments: Les anxoves poden ser utilitzades per realçar el sabor de salses i amaniments. Són un ingredient clau a la salsa Cèsar i poden ser barrejades en vinagretes per a amanides.