Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

Mercadona t'ho posa fàcil amb el producte ideal per preparar sopars bons i ràpids

Mercadona té el substitut del pa que es convertirà en el teu producte bàsic preferit de la cuina

Sobretot ara que ha arribat l'estiu, no ens queda temps per res. Tot i que els dies són més llargs, volem fer moltes coses i aprofitar tots els plans al màxim.

Tanmateix, volem i hem de continuar cuidant-nos; tant la salut, com la butxaca. Per això, productes com aquest de Mercadona són tan útils perquè ens fan la vida molt més fàcil.

El producte de Mercadona que triomfa per la seva versatilitat

El millor és que Mercadona té un gran substitut per al pa i, a més, sense gluten. Aquest farà que els teus sopars siguin mai vist: ràpids i saludables.

Les truites de blat de moro sense gluten d'Old El Paso són el producte que et solucionarà els sopars d'aquesta temporada. Unes truites que poden preparar-se de mil maneres, surten molt econòmiques i atipen, tot i ser molt lleugeres.

Paquet de truites de blat de moro sense gluten sobre fons desenfocat de Mercadona
Aquest és el producte de Mercadona ideal per preparar sopars ràpids i lleugers | Mercadona, xcatalunya.cat

Aquest producte s'està venent potser més del que s'esperava a Mercadona. Encara que tampoc no és estrany perquè, sense incloure gluten entre els seus ingredients, el gust no varia.

Les famoses truites de blat de moro ara sense gluten i amb el mateix gust

Potser ja les coneixies i, fins i tot, t'encantava consumir-les de tantes maneres com fos possible. Però la notícia que ara estiguin disponibles sense gluten i a aquest preu a Mercadona és un abans i un després.

La meravella d'arribar tard a casa i poder fer-nos un sopar ràpid, que vingui de gust i lleuger, no té preu. Tot i que a Mercadona aquest es concreta en 2,20 € per cada paquet que conté 10 unitats.

Uns brots verds amb tonyina i una mica de formatge, enrotllats en una truita de blat de moro sense escalfar. O uns ous remenats amb alvocat i gall dindi en una truita de blat de moro doblegada, en forma de tac.

Hi ha tantes maneres de preparar-les com capricis se'ns acudeixin. Fins i tot podem utilitzar-les com la maça d'una mini-pizza escalfada a la paella i tapades, perquè el formatge es fongui.

Aquest producte de possibilitats infinites és ideal per tenir-lo sempre a l'armari de la cuina i deixar volar la imaginació. Et solucionarà la vida en incomptables ocasions i, a sobre, en aquesta versió, sense el pes del gluten.

Preus i ofertes actualitzats el dia 25/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.