Muntatge amb una noia assenyalant el nom Bonpreu en un establiment d'aquesta cadena de supermercats

Les 5 millors postres per la nit de Cap d'Any que pots comprar a Bonpreu i Esclat

Bonpreu i Esclat t'ofereixen diverses alternatives per al teu assortiment de postres al sopar de la nit de Cap d'Any

S'acosta el sopar de la nit de Cap d'Any i molts de vosaltres és possible que encara tingueu alguns dubtes sobre el menú definitiu. En aquest article us expliquem algunes idees que ens porten els supermercats Bonpreu i Esclat per endolcir les nostres taules festives amb una selecció exquisida de postres que prometen delectar tots els paladars. Amb preus que atrauen tant com els seus sabors, la promoció de postres de Bonpreu és una invitació a gaudir sense culpa.

Bonpreu presenta una sèrie de postres molt adequades per a aquestes festes, tant pel seu sabor com per la seva decoració.

1. L'arbre de fruites

Per començar, Bonpreu presenta una opció fresca: un pastís amb forma d'arbre de Nadal, farcit de fruites fresques sobre una base cruixent. Aquesta opció no només és visualment impressionant sinó que també ofereix una alternativa més lleugera per a aquells que busquen delectar-se amb una mica menys indulgent. A més de l'opció de fruites, també n'hi ha una altra amb pasta de full i poma. El preu de totes dues és de 12'95 euros el quilo.

2. El ren de xocolata

Per als amants de la xocolata, el pastís de ren Masramon és una elecció segura. Aquestes postres, amb el seu disseny encantador de ren, és ideal per a aquells sopars on també hi hagi nens, segur que els agradarà el simpàtic disseny del pastís. El preu és de 19'50 euros la unitat.

3. El tronc nadalenc de xocolata

Seguint la tradició, el Tió de Nadal de xocolata ofereix un gir català al clàssic tronc nadalenc. Aquestes postres, riques i decadents, són perfectes per compartir i celebrar les antigues llegendes i les noves històries. Encara que el dia ja ha passat, mai no és tard per gaudir d'aquestes postres que simbolitzen una tradició tan catalana. El preu és de 15'50 euros la unitat.

4. El pastís de la nit de Cap d'Any

El Pastís de la nit de Cap d'Any Melendres és una opció per a aquells que prefereixen sabors tradicionals. Amb la seva textura única i el seu gust de mel, és un dolç que evoca els records de les festivitats passades. Té un pes de 300 grams i el preu és molt econòmic, només 4'50 euros la unitat.

5. Rep el 2024 amb estil

Finalment, per rebre l'any que és a punt de començar, Bonpreu ens ofereix els números del proper any 2024 amb pasta de full, fruites i crema. Aquestes delicades pastes de pasta de full amb crema són una manera elegant de comptar els segons fins al nou any. El preu és de 14'95 euros la unitat.

Imatge amb les 5 postres i els seus preus a què fa referència la notícia
Postres nadalenques a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Cada postre és una obra d'art, dissenyada no només per ser assaborida sinó també per adornar les taules festives. Amb preus que varien des dels 4,50€ fins als 19,50€, hi ha opcions per a tots els pressupostos.

Fins quan està disponible aquesta promoció?

Aquesta promoció és temporal i estarà disponible fins al proper 8 de gener , quan es publicarà un nou fulletó d'ofertes. Encara que són postres ideals per al sopar de la nit de Cap d'Any, poden servir per a qualsevol altre dia en què celebris amb la teva família i amics. Troba aquestes i altres postres a la teva botiga Bonpreu més propera i fes d'aquestes festivitats un moment per recordar. Pots accedir a un cercador d'establiments en aquest enllaç .