Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la cantonada inferior esquerra, diverses mans de persones agafant un tros de pizza

Pizza, cervesa i gelat: Gairebé 10 euros de descompte al lot estalvi de Bonpreu

La promoció està disponible fins el dilluns 4 de març

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que combina tres dels productes més estimats per a una vetllada perfecta: pizza, cervesa i gelat. La millor manera de no complicar-se cuinant quan no es té gaire temps. Per menys de 10 euros, els clients es poden emportar a casa un lot amb aquests productes, oferint no només un descompte substancial , sinó també la promesa d'una experiència gastronòmica completa i satisfactòria.

Quins productes inclou el lot estalvi?

L´oferta inclou dues pizzes de la reconeguda marca Dr. Oetker, una especialitat de la casa que convida a gaudir de l´autèntica experiència de la cuina italiana des de la comoditat de la llar. L'assortiment de pizzes, valorat en 7,58 euros per a dues unitats, ofereix varietats com la clàssica Pizza Prosciutto, amb el sucós pernil i formatge fos, i la Pizza Quattro Formaggi, un somni per als amants del formatge amb la seva barreja de quatre formatges fosos.

Per acompanyar el menjar, el lot inclou un paquet de sis ampolles mini de cervesa Estrella Galicia. Aquesta cervesa especial, presentada en un format pràctic i còmode de 200 ml per ampolla, és ideal per als que prefereixen gaudir de la beguda freda i en la mesura justa. La cervesa Estrella Galicia és coneguda pel seu sabor autèntic i la seva qualitat, oferint una experiència refrescant amb cada glop.

El toc dolç de l'oferta ve de la mà de Häagen-Dazs, amb una terrina de gelat de maduixa i cheesecake. Aquestes postres, una combinació exquisida de gelat cremós, trossos de cheesecake i un remolí de maduixa, promet ser la culminació perfecta de l'experiència culinària. El preu de la terrina de gelat es valora individualment en 6,99 euros, i destaca l'estalvi que representa adquirir el lot complet.

La promoció de Bonpreu no només destaca pel seu preu atractiu de 9,95 euros pel lot complet (18'24 euros si es compren els productes per separat) , sinó també per la seva atenció a la informació nutricional, cosa cada cop més demandada per els consumidors conscients de la vostra salut.

Valors nutricionals

Les pizzes de Dr. Oetker vénen amb l'etiquetatge Nutri-Score, que proporciona als clients una referència ràpida sobre la qualitat nutricional del producte, ajudant-los a prendre decisions informades al moment de la compra.

El Nutri-Score és una etiqueta nutricional frontal que classifica els aliments i begudes en funció del seu perfil nutricional per 100 grams o 100 mil·lilitres, utilitzant una escala de colors i lletres de l'A a l'E. Les pizzes Dr. Oetker en aquesta oferta tenen una qualificació que se situa al rang mitjà de l'escala, cosa que indica un balanç adequat per a un consum ocasional dins d'una dieta equilibrada.

Detall del lot estalvi de pizza a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de pizza a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Les marques

Les marques seleccionades per a aquest lot són ben conegudes al mercat i gaudeixen de bona reputació, tant per la qualitat dels seus productes com per la seva constant innovació i compromís amb els gustos dels consumidors. Dr. Oetker, amb més d'un segle d'història, és sinònim de qualitat i tradició al sector de l'alimentació.

Estrella Galicia, per la seva banda, és una marca emblemàtica al món de la cervesa, amb una trajectòria que ha sabut adaptar-se als nous temps sense perdre la seva essència. Häagen-Dazs, encara que més jove en comparació, ha aconseguit posicionar-se al segment premium de gelats, oferint sabors intensos i textures que delecten els paladars més exigents.

On i fins quan està disponible la promoció?

Per als clients interessats a aprofitar aquesta oferta, el lot pot ser una excel·lent opció per a una nit de pel·lícula a casa, un partit de futbol o simplement com una solució ràpida per a aquests dies en què cuinar no és una opció. A més, la varietat de productes permet satisfer diferents gustos i preferències, cosa que el fa ideal per compartir en família o entre amics. El lot estalvi estarà disponible als establiments de les cadenes Bonpreu i Esclat fins al proper 4 de març.