Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

Els millors menús estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 4 de març: Molta varietat

Hi ha quatre menús diferents

La cerca de menús econòmics i nutritius és una constant per a moltes persones que busquen equilibrar el pressupost sense sacrificar la qualitat de la seva alimentació. En aquest context, els supermercats Bonpreu i Esclat destaquen per oferir una varietat de menús estalvi que no només prometen ser amables amb la butxaca , sinó també oferir una diversitat d'opcions culinàries. Aquests menús estan dissenyats per adaptar-se a les necessitats de diferents paladars i requeriments nutricionals, oferint una solució pràctica per als àpats diaris.

Cada quinzena hi ha menús diferents i tots tenen un descompte en relació al preu original. Aquesta quinzena estaran disponibles fins al 4 de març i, un cop més, es caracteritzen per la varietat. Els preus van des dels 4'95 fins als 8'95 euros. Amb opcions que van des de plats tradicionals fins a opcions més contemporànies i lleugeres, la selecció inclou receptes clàssiques i fusions modernes.

Opcions molt diverses

Per exemple, plats com les mandonguilles amb salsa o els canelons de carn amb beixamel reflecteixen la riquesa de la cuina mediterrània i casolana. Aquests plats no només es basen en receptes tradicionals, sinó que també es preparen amb ingredients de la regió, cosa que garanteix frescor i suport als productors locals.

En parlar de valors nutricionals, els menús estalvi intenten balancejar els menjars incloent opcions riques en proteïnes, com el yakisoba amb pollastre, així com plats amb alt contingut de fibra com les llenties, mongetes o cigrons cuits. La transparència en la informació nutricional permet als clients prendre decisions informades, ajustant la compra a les seves necessitats dietètiques específiques, ja sigui que busquin opcions baixes en calories, altes en proteïnes o riques en nutrients específics.

Les opcions de menú varien des de plats clàssics i reconfortants fins a opcions més exòtiques i modernes, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tothom. La inclusió de plats com tortel·linis, yakisoba, llenties, i canelons reflecteix una fusió de sabors que va des de la cuina tradicional mediterrània fins a tocs de la cuina internacional. Cada plat està pensat per oferir una experiència culinària completa, mantenint alhora un perfil nutricional equilibrat.

Menús estalvi a Bonpreu i Esclat
Menús estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

En termes de valor nutricional, aquests menús se centren a proporcionar una varietat de macronutrients. Per exemple, els plats de pasta com els canelons són rics en carbohidrats , proporcionant energia ràpida, mentre que les opcions que inclouen carn, com les mandonguilles amb salsa, són una bona font de proteïnes.

D'altra banda, els plats a base de llegums ofereixen una font de fibra excel·lent, essencial per a una digestió saludable. A més, aquests menús solen incloure informació nutricional detallada, cosa que permet als consumidors prendre decisions informades basades en les seves necessitats dietètiques o restriccions.

On i fins quan es pot obtenir la promoció?

Per als clients interessats en aquests menús, és útil visitar les botigues físiques o les plataformes en línia de Bonpreu i Esclat, on poden obtenir informació detallada sobre els ingredients, la preparació i els valors nutricionals de cada opció. Això no només els ajuda a prendre decisions conscients sobre la seva alimentació, sinó que també permet explorar noves opcions culinàries i gaudir de la varietat de sabors que ofereixen aquests menús estalvi.

La promoció està disponible fins al proper 4 de març o fins a fi d'existències.