Butaques de cinema amb la pantalla

La pel·lícula de TV3 del divendres 15 de desembre: Bonica història de música i amistat

Després del Telenotícies Vespre i a partir de les 22:05h els espectadors de TV3 podran gaudir d'una gran pel·lícula

Els espectadors habituals de la Televisió de Catalunya, el divendres 15 de desembre del 2023 podran gaudir de la gran pel·lícula prevista per aquesta nit . Després del Telenotícies Vespre, que comença de manera puntual a les 21:00h, tindrà lloc, “Que soni la música” . Començarà a les 22:05h, segons la programació oficial de TV3 que podeu consultar a la pàgina web i narra una bonica història d'amistat relacionada amb la música.

Un grup de dones de militars decideix crear un cor a la base militar dels seus marits, que ara són al front, a l'Afganistan . D'aquesta manera volen alleujar el dolor i la sensació de tristesa per tenir els seus éssers estimats lluny. Gràcies a la música, es forjarà un vincle important entre les dones dels militars i podran superar juntes les pors i les inseguretats. La pel·lícula va ser creada el 2019 i té una durada de 110 minuts. El títol 'Que soni la música' no té res a veure amb el títol original en anglès, que és Military Wifes.

Els principals intèrprets són Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Amy James-Kelly, Robert Whitelock, Índia Ria Amarteifo, Jason Flemyng, Sophie Dix, entre molts altres, que donaran vida als principals personatges i faran que el públic s'emocioni durant les gairebé dues hores de pel·lícula.

Crítiques diferents de la pel·lícula 'Que soni la música'

Com sol passar, la crítica cinematogràfica no és unànime i alguns mitjans de comunicació consideren la pel·lícula " bona" i altres la consideren "regular" . Per exemple, Javier Ocaña, del diari El País, considera que és una "Comèdia dramàtica amb tocs de melodrama sentimental, melós i gairebé sense empenta, que s'ambienta en una colònia de soldats britànics (...) no passa de convencional producte de bons sentiments".

D'altra banda, Daniel Mantilla, de Fotogramas diu que és: "Una pel·lícula 'feel-good' en clau femenina (...) Cattaneo sap que la seva feina és posar-se al servei de la seva història i deixar que aquesta respiri, emocioni i faci riure a cada moment que el guió així ho demanda".

Programació habitual a TV3

És habitual que TV3 programi una pel·lícula els divendres a la nit. La graella sol ser sempre la mateixa i mai no canvia. Per exemple, els dilluns té lloc la sèrie 'Això no és Suècia', els dimarts els documentals del 'Sense Ficció', els dimecres el concurs 'Joc de Cartes', els dijous el programa d'humor i sàtira 'Polònia' i els divendres la pel·lícula setmanal.