Muntatge amb un home bevent cervesa i aixecant el polze en primer terme. De fons, l´exterior d´un establiment Bonpreu

El pack per sopar ràpid a Bonpreu i Esclat: Ideal per veure l'Eurocopa

Tens temps fins al dilluns 17 de juny per comprar-la

L'Eurocopa ja ha començat i els aficionats al futbol busquen maneres de gaudir dels partits amb la màxima comoditat i sense complicacions. Una excel·lent opció per aconseguir-ho és aprofitar l'oferta especial de Bonpreu i Esclat, que presenta un pack ideal per a un sopar ràpid i deliciós mentre es gaudeixen de les emocionants trobades d'aquest prestigiós torneig europeu.

L'Eurocopa és un dels esdeveniments esportius més esperats i seguits a tot el continent. Equips nacionals de tot Europa competeixen pel cobejat títol, oferint als espectadors moments d'intensa emoció i espectaculars jugades. Amb partits que es disputen en diversos horaris (però normalment a les 15:00, les 18:00 i les 21:00) , sovint els aficionats busquen alternatives pràctiques per menjar sense perdre's ni un minut de l'acció. És en aquest context que Bonpreu i Esclat han llançat una oferta que resulta perfecta per a aquestes ocasions.

Què inclou el lot estalvi?

El pack, disponible a un preu molt accessible de 9,95 €, inclou una selecció de productes que combinen a la perfecció per a un sopar ràpid i saborós. Aquest lot consta d'un panini Dr. Oetker de 250 grams, disponible en diverses opcions com pernil i formatge, barbacoa o quatre formatges. Els paninis de Dr. Oetker són coneguts per la seva qualitat i sabor, oferint una base cruixent amb generoses porcions d'ingredients que garanteixen una experiència gastronòmica satisfactòria.

A més del panini, el pack inclou un gelat Ben & Jerry's, una de les marques de gelat més populars i apreciades a nivell mundial. Amb sabors icònics com Cookie Dough, els gelats Ben & Jerry's són el complement perfecte per gaudir durant el descans del mig temps o per tancar la nit amb un toc dolç i cremós. Cada gelat té un preu habitual de 6,99 €, fet que subratlla encara més l'excel·lent relació qualitat-preu del pack.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Per completar aquesta oferta, el pack també conté vuit llaunes de cervesa Heineken, cadascuna de 330 ml. Heineken és una de les cerveses més reconegudes globalment, apreciada pel seu sabor equilibrat i refrescant. Aquesta inclusió assegura que els aficionats puguin gaudir d´una beguda freda mentre animen el seu equip favorit, creant l´ambient perfecte per a una nit de futbol.

L'oferta de Bonpreu i Esclat no només és atractiva pel contingut, sinó també pel considerable estalvi que representa. Normalment, el preu combinat d'aquests productes seria de 16,90€, per la qual cosa adquirir el pack per 9,95€ suposa un estalvi important. Aquesta promoció és una oportunitat que els aficionats al futbol no haurien de deixar passar , ja que combina conveniència, qualitat i economia en un sol lot.

On i fins quan estarà disponible la promoció?

Aquesta oferta té una disponibilitat limitada, fins al dilluns 17 de juny , per la qual cosa es recomana als interessats adquirir el seu pack com més aviat millor per assegurar-se de no perdre aquesta oportunitat. La promoció està disponible a totes les botigues Bonpreu i Esclat, així com a la seva plataforma de venda en línia, facilitant la compra per a aquells que prefereixen evitar desplaçaments.