Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra una imatge amb una venedora de supermercat

Els dos productes en lot estalvi a Bonpreu i Esclat que no et pots perdre

La promoció estarà disponible fins al 17 de juny

Bonpreu i Esclat presenten una oferta que no us podeu perdre. Fins al 17 de juny, aquests establiments posen a disposició dels clients un lot estalvi que inclou dos productes excepcionals a un preu irrepetible de 13,95 euros. Aquest lot, compost per un vi negre ecològic Lignum de 750 ml i una llonganissa IGP de Vic Bonpreu de 280 g , és l'oportunitat perfecta per gaudir d'una combinació exquisida i saludable sense gastar-ne una fortuna.

Un vi excepcional: Lignum, DO Penedès

El vi negre ecològic Lignum, DO Penedès, és un autèntic tresor per als amants del vi. Amb una capacitat de 750 ml, aquest vi ha estat cultivat i produït sota estrictes estàndards ecològics, assegurant així un producte d'alta qualitat que respecta tant el consumidor com el medi ambient. Normalment, aquest vi té un preu de 10,49 euros, cosa que ja de per si és una ganga considerant la seva qualitat.

El DO Penedès és una denominació d'origen reconeguda per l'excel·lència dels vins, caracteritzats per la frescor i l'estructura equilibrada. El Lignum no n'és l'excepció; presenta un sabor robust amb notes afruitades i un final suau que delectarà qualsevol paladar. És ideal per acompanyar una àmplia varietat de plats, des de carns fins a pastes, passant per formatges i altres aperitius.

La tradició a cada mossegada: Llonganissa IGP de Vic Bonpreu

La llonganissa IGP de Vic Bonpreu, en el format de 280 g, és un altre dels productes estrella d'aquest estalvi lot. Amb un preu regular d'11,59 euros, aquesta llonganissa destaca per la qualitat inigualable i el sabor autèntic, resultat d'un procés de producció tradicional que ha estat perfeccionat al llarg dels anys. La indicació geogràfica protegida (IGP) garanteix que aquest producte ha estat elaborat seguint mètodes específics i utilitzant ingredients de la més alta qualitat.

La llonganissa de Vic és coneguda per la textura ferma i el sabor delicat, amb un equilibri perfecte entre el punt de sal i les espècies. Aquest embotit és ideal per ser consumit sol o com a part d´una taula d´embotits, i combina a la perfecció amb una copa de vi, creant així una experiència gastronòmica completa i satisfactòria.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Una combinació perfecta

La veritable màgia d'aquest estalvi lot rau en la combinació d'aquests dos productes excepcionals. El vi negre ecològic Lignum i la llonganissa IGP de Vic Bonpreu no només són productes d'altíssima qualitat per separat, sinó que junts creen una experiència culinària que delectarà qualsevol amant de la bona taula.

Per gaudir al màxim d'aquesta combinació, us recomanem servir el vi Lignum a una temperatura adequada, entre 16 i 18 graus. Això permetrà que els seus aromes i sabors s'expressin plenament. Talla la llonganissa a rodanxes fines just abans de servir-la. Això ajudarà a mantenir la frescor i el sabor intens.

Combina cada mos de llonganissa amb un glop de vi. El sabor robust del Lignum complementarà perfectament la textura i el sabor de la llonganissa, creant una simfonia de sabors a la teva boca. Per elevar encara més l'experiència, afegeix alguns acompanyaments com formatge manxec, olives i pa rústic. Aquests ingredients addicionals realçaran els sabors del vi i la llonganissa, fent del teu aperitiu o menjar una ocasió memorable.