Muntatge amb un home bevent cervesa i aixecant el polze en primer terme. De fons, l´exterior d´un establiment Bonpreu

El lot estalvi de cerveses i aperitiu a Bonpreu i Esclat que no et pots perdre

La promoció estarà disponible fins al 22 d'abril

Als supermercats Bonpreu i Esclat, l'arribada de la primavera ens brinda l'oportunitat perfecta per gaudir de moments únics, acompanyats d'aperitius i begudes que delecten el nostre paladar i animen les nostres reunions. La recent oferta que ha llançat la cadena és la mostra perfecta de com petits plaers es poden convertir en grans moments. Aquesta promoció, que estarà disponible fins al 22 d'abril, és una oportunitat imperdible per a tots aquells que cerquen qualitat i bon preu.

Què inclou el lot estalvi?

L'oferta en qüestió no és cap altra que el lot d'estalvi que inclou cerveses i un aperitiu de primera categoria. Per tan sols 9 euros , els clients poden emportar-se a casa 6 ampolles de cervesa Corona de 355 ml cadascuna, juntament amb un paquet de patates mediterrànies Lay's de 150 g. Aquesta combinació no només és perfecta per als dies de calor, sinó que també és ideal per compartir a qualsevol reunió social.

El preu d'aquest lot és realment competitiu, tenint en compte que, individualment, cada unitat de cervesa té un cost de 1,5 euros i el paquet de patates té un preu de 2,69 euros. Adquirint el lot, es presenta un estalvi important, cosa que el converteix en una opció intel·ligent per al consumidor conscient de la seva economia.

Els productes

Les cerveses Corona, conegudes mundialment pel seu sabor suau i refrescant, són una beguda ideal per als dies assolellats. El seu sabor distintiu, millorat amb una rodanxa de llimona, les converteix en un complement perfecte per a qualsevol tipus d'aperitiu. D'altra banda, les creïlles mediterrànies Lay's són una delícia cruixent que porta l'accent dels olis d'oliva de la regió, proporcionant un sabor únic que evoca els paisatges assolellats de la Mediterrània.

Detall del lot estalvi de cervesa i Lay's a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de cervesa i Lay's a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Parlant de valors nutricionals, és important tenir en compte que tant les cerveses com els snacks s'han de gaudir amb moderació dins una dieta equilibrada. La cervesa Corona, que és una beguda alcohòlica, ha de ser consumida responsablement, preferentment per adults i sempre de manera conscient. Les patates Lay's, per la seva banda, encara que són un aperitiu deliciós, contenen greixos i s'han de consumir en quantitats adequades.

El maridatge entre cerveses i aperitius és gairebé un art, i aquest lot ofereix la combinació perfecta per començar. Les cerveses lleugeres com Corona són perfectes per acompanyar sabors suaus i salats com els de les patates Lay's. Aquesta combinació garanteix una experiència gustativa equilibrada, on ni la beguda ni l'aperitiu sobresurten l'un sobre l'altre, sinó que es complementen meravellosament.

On i fins quan està disponible la promoció?

Així que ja ho saps, si busques el complement perfecte per als teus moments de lleure i de trobades socials, aquest lot és l'elecció encertada. No deixeu passar l'oportunitat de gaudir i compartir amb els vostres éssers estimats! Tens temps fins al proper 22 d'abril a qualsevol establiment Bonpreu o Esclat.