Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

Oli d'oliva verge extra de la DO Siurana amb gran descompte a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins el 22 d'abril

En un moment en què el preu de l'oli d'oliva ha vist increments desorbitats, la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una promoció que ajudarà a estalviar els que vulguin gaudir d'oli d'oliva verge extra de gran qualitat. El prestigiós oli d'oliva verge extra de la Denominació d'Origen (DO) Siurana ofereix un descompte excepcional. L'oferta, vàlida fins al 22 d'abril , permet als consumidors endur-se una segona unitat amb un 50% de descompte, una oportunitat única per aconseguir un producte d'alta qualitat a un preu més assequible.

La promoció es presenta en un moment oportú. L'oli d'oliva, considerat un pilar de la dieta mediterrània i un tresor de la gastronomia, ha patit pujades de preu a causa de diversos factors econòmics i climàtics. Aquesta pujada ha afectat tant productors com consumidors, i ha convertit qualsevol descompte en un alleugeriment benvingut per a les butxaques dels compradors.

El producte en promoció és l´oli d´oliva verge extra OLEAURUM, de la DO Siurana, una zona coneguda per la seva tradició i excel·lència en la producció d´oli d´oliva. La Denominació d'Origen protegeix la qualitat i les característiques específiques dels olis produïts a la seva regió, garantint que cada ampolla conté no només un producte d'alta qualitat, sinó també una part de la història i tradició de Siurana.

En què consisteix la promoció?

L'oferta de Bonpreu i Esclat és una excel·lent oportunitat perquè els consumidors adquireixin aquest producte de luxe a un preu més econòmic. La primera unitat té un preu de 14,29 euros, mentre que la segona unitat s'ofereix per només 7,15 euros, fet que suma un total de 10,72 euros per unitat en comprar-ne dos. Cada ampolla conté 750 ml d'oli d'oliva verge extra, una mida considerable que permet un ús prolongat.

Quan parlem de la DO Siurana, és impossible no destacar la qualitat que aquest segell implica. Situada a Catalunya, la regió de Siurana és coneguda pels seus oliverars, on es cultiven varietats d'olives com l'Arbequina, caracteritzada pel seu sabor suau i lleugerament ametllat. L'oli d'aquesta DO es distingeix per la seva aroma afruitat i equilibrada, amb notes que poden recordar ametlles, herba fresca, carxofa i altres fruites. La textura i el gust d´aquest oli són ideals per realçar els sabors de qualsevol plat sense dominar-los.

Detall de la promoció d'oli d'oliva a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'oli d'oliva a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Usos en cuina

Atesa la situació actual dels preus de l'oli d'oliva, aquest tipus de promocions són una ajuda significativa per a aquells que no volen renunciar a la qualitat a la cuina. A més, l'ús intel·ligent i creatiu de l'oli d'oliva verge extra pot maximitzar-ne el rendiment i beneficiar la nostra salut. Aquí van alguns consells per fer servir aquest líquid daurat a la cuina i aprofitar-lo al màxim:

Amanides i marinades: Utilitza l'oli d'oliva verge extra per crear amaniments per a amanides o per marinar carns i peixos. El sabor complementarà i realçarà els altres ingredients.

Cocció a baixa temperatura: L'oli d'oliva verge extra manté les propietats a temperatures moderades. Fes-lo servir per sofregir i cuinar a foc lent, preservant així les seves qualitats nutricionals i el seu sabor.

Final de plat: Un rajolí d´oli d´oliva verge extra sobre un plat acabat pot ser el toc final perfecte, aportant un sabor fresc i una textura agradable.

Conservació d'aliments: Submergir aliments com a formatge o pebrots rostits en oli d'oliva pot ajudar a conservar-los, a més d'infondre'ls un sabor deliciós.

Rebosteria: Reemplaça els greixos saturats com la mantega per oli d'oliva verge extra a les teves receptes de rebosteria per a una opció més saludable i una textura sorprenent.