Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

Oli d'oliva verge extra català a un preu insuperable a Bonpreu i Esclat

L'oferta estarà disponible només fins el proper 3 de juny de 2024

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una oferta irresistible a un dels productes estrella de la gastronomia mediterrània: l'oli d'oliva verge extra. Fins al 3 de juny , els consumidors poden adquirir l'oli d'oliva arbequina verge extra de la marca Germanor a un preu insuperable, amb un descompte del 50% a la segona unitat.

Detalls de l'oferta

La promoció és senzilla i clara. En comprar una ampolla de 750 ml d'oli d'oliva arbequina verge extra Germanor, la primera unitat té un preu de 13,69 euros, mentre que la segona unitat es pot adquirir només per 6,85 euros. Això vol dir que, comprant dues unitats, el preu per ampolla es redueix significativament a 10,27 euros. Aquesta oferta representa una oportunitat excel·lent per als consumidors que volen aprofitar els beneficis de l'oli d'oliva verge extra sense afectar-ne gaire el pressupost.

Termini de l'oferta

Aquesta promoció està disponible fins al 3 de juny, oferint un marge de temps raonable perquè els consumidors puguin planificar les compres i aprofitar aquesta oportunitat. Bonpreu i Esclat cerquen així incentivar el consum de productes d'alta qualitat, reforçant el seu compromís amb els productes locals i de proximitat.

El producte: Oli d'oliva arbequina verge extra Germanor

L'oli d'oliva arbequina verge extra Germanor és conegut per la seva qualitat superior i sabor excepcional. Produït a Catalunya, aquest oli s'elabora a partir d'olives de la varietat arbequina, apreciades pel perfil organolèptic únic que combina notes afruitades, lleugerament picants i amargues en perfecte equilibri. A més, el procés d'extracció en fred garanteix que es mantinguin totes les propietats nutritives i saludables de l'oli, convertint-lo en un producte imprescindible a la dieta mediterrània.

Detall de l'oferta d'oli d'oliva a Bonpreu i Esclat
Detall de l'oferta d'oli d'oliva a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Increment del preu de l'oli d'oliva

En els darrers temps, el preu de l'oli d'oliva ha experimentat un increment notable a causa de diversos factors. Entre les principals causes hi ha les condicions climàtiques adverses, que han afectat les collites, i l'augment dels costos de producció. Les sequeres perllongades i les onades de calor han reduït la producció d'olives, mentre que els costos de mà d'obra i energia han augmentat i han repercutit en el preu final del producte.

Tot i aquests desafiaments, iniciatives com la de Bonpreu i Esclat ajuden a fer que els consumidors puguin continuar gaudint de productes d'alta qualitat a preus més accessibles, donant suport alhora als productors locals.

Importància de consumir productes de proximitat

El consum de productes de proximitat no només té beneficis econòmics i socials, sinó també mediambientals. Comprar productes locals com l'oli d'oliva arbequina verge extra Germanor ajuda a:

  • Donar suport a l'economia local: En triar productes de proximitat, es contribueix al desenvolupament econòmic de la regió, donant suport a agricultors i productors locals.
  • Reduir la petjada de carboni: Els productes locals solen requerir menys transport, cosa que redueix les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle associades a la seva distribució.
  • Garantir la frescor i la qualitat: Els productes de proximitat, en no requerir llargs períodes de transport i emmagatzematge, solen ser més frescos i de millor qualitat.
  • Preservar la biodiversitat i les tradicions: En donar suport a la producció local, es contribueix a la preservació de varietats autòctones i mètodes de cultiu tradicionals, enriquint la biodiversitat i el patrimoni cultural.