Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

Oli d'oliva verge extra amb el millor descompte a Bonpreu fins al 8 d'abril

Es tracta d'un producte amb un fort augment de preu en els darrers mesos

L'oli d'oliva és un pilar de la dieta mediterrània i, per tradició, un dels productes més valorats a les cuines de tot el món. Aquesta quinzena, Bonpreu porta als clients una promoció que posa l'or líquid a l'abast de tothom: oli d'oliva verge extra Coosur a un preu extraordinari. Fins al proper 8 d'abril, es pot adquirir la primera unitat al preu de 14,99 euros i la segona amb un 70% de descompte, cosa que deixa el lot de dos per tan sols 9,74 euros.

L'oferta inclou dues varietats diferents d'oli d'oliva verge extra: la varietat Hojiblanca, coneguda pel sabor lleugerament dolç i ametllat, ideal per als que prefereixen un oli més suau i subtil; i la varietat Picual, que es distingeix pel seu sabor més intens i lleugerament picant, perfecte per a aquells que volen donar un toc més robust als seus plats.

Coosur, una marca consolidada al mercat i reconeguda per la seva qualitat, produeix aquests olis a Andalusia, una regió amb una llarga tradició oliverera. Els olis d'oliva verge extra de Coosur són premsats en fred i no passen per cap procés de refinat, conservant així totes les propietats nutricionals, el sabor i l'aroma característics.

Usos en cuina

A la cuina, l'oli d'oliva verge extra és increïblement versàtil. És el company ideal per a amanides, aportant profunditat a l'amaniment. En plats calents, allibera les aromes i els sabors al contacte amb la calor, enriquint des d'un simple sofregit fins a un complex guisat. Per als forners casolans, un rajolí d'aquest oli pot transformar una massa de pa ordinària en una deliciosa focaccia. Fins i tot es pot utilitzar en rebosteria, oferint una alternativa més saludable als greixos saturats.

Detall de l'oferta d'oli d'oliva a Bonpreu
Detall de l'oferta d'oli d'oliva a Bonpreu | BonpreuEsclat

Motius de la pujada del preu de l'oli d'oliva

La rellevància d'aquesta oferta es magnifica en considerar la pujada recent de preus de l'oli d'oliva. Factors com les condicions climàtiques adverses, que han afectat les collites, i les fluctuacions al mercat global han portat a un increment en els costos de producció, que inevitablement es reflecteixen en el preu final al consumidor. Bonpreu, conscient de la situació, ha buscat oferir un respir als clients amb una promoció que contraresta aquestes pujades de preu i fa que l'oli d'oliva verge extra sigui accessible per a més llars.

La pujada dels preus de l'oli d'oliva també ha estat impulsada per l'augment de la demanda global. Amb més consumidors reconeixent els seus beneficis per a la salut, incloent-hi un alt contingut en àcids grassos monoinsaturats i antioxidants, la pressió sobre el subministrament ha crescut. A més, l'oli d'oliva és un ingredient essencial en moltes dietes especialitzades i estils de vida saludables, cosa que ha ampliat encara més el mercat.

On i fins quan es pot gaudir de la promoció?

La promoció de Bonpreu amb Coosur és un exemple clar de com es poden oferir productes de qualitat a preus assequibles, alhora que es promou un estil de vida saludable. La promoció estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat fins al 8 d'abril o fins a fi d'existències.