Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, una màscara de Carnaval

Les millors ofertes per al Carnaval més dolç a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins al proper 19 de febrer

El Carnaval és una de les festivitats més acolorides i esperades a moltes parts del món. És una època de disfresses, desfilades i, per descomptat, de delectar el paladar amb dolços típics. A Catalunya, la celebració de Carnaval, o Carnestoltes, comporta una tradició gastronòmica que convida grans i petits a gaudir dels seus sabors únics. Aquest any, les cadenes de supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una sèrie d'ofertes imperdibles per fer aquest Carnaval el més dolç.

Quins són els productes de la promoció?

La promoció de Carnestoltes de Bonpreu i Esclat està dissenyada per fer les delícies de tots els que busquen degustar els dolços tradicionals d'aquesta festivitat sense gastar una fortuna. Les ofertes destaquen pels seus preus competitius en una varietat de productes que són essencials a qualsevol taula catalana durant aquestes dates.

Entre els productes en oferta, trobem clàssics com els bunyols de vent, un tipus de bunyol lleuger i esponjós que se serveix empolvorat amb sucre. El preu és de 19,90 euros el quilogram, cosa que els converteix en una opció accessible per a tots els que vulguin gaudir d'aquest dolç sense preocupar-se pel pressupost.

Un altre producte destacat és l'Antifaç de Carnaval, un dolç que pren la forma de la cara de Carnaval i està farcida de crema casolana. Per només 2,99 euros per unitat, és una oferta que combina sabor i tradició perfecta per compartir en família o amb amics.

A més, hi ha les màscares. Hi ha de diversos sabors com ara crema, cabell d'àngel o xocolata, totes a 4,95 euros per unitat. Aquestes màscares comestibles són una representació dolça de les disfresses típiques de Carnaval i estan disponibles amb diferents farcits per satisfer tots els gustos.

Promoció de Carnaval a Bonpreu i Esclat
Promoció de Carnaval a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Menjar-los amb moderació

És important esmentar que, encara que aquests dolços són irresistibles, també és essencial consumir-los amb moderació a causa del contingut de sucres i greixos. Per exemple, els bunyols de vent són rics en hidrats de carboni i s'han de consumir en un context d'una dieta equilibrada. L'antifaç i les màscares també contenen sucres i greixos saturats.

La tradició de Carnaval

Carnestoltes és una festivitat que precedeix la temporada de Quaresma i, tradicionalment, és un moment per gaudir del menjar i la beguda abans del període de dejuni. A Catalunya i la major part del món, aquesta festivitat se celebra amb desfilades, disfresses i alegria als carrers.

LA REINA DEL CARNAVAL DE SITGES 2022