Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

L'oferta exclusiva online de productes de Km0 a Bonpreu i Esclat

La promoció en línia d'aquesta quinzena ve carregada de productes de la terra

Com cada quinzena, Bonpreu i Esclat han llançat una promoció exclusiva en línia que no només captura l'esperit d'aquests temps sinó que també respon a les demandes creixents dels consumidors i les necessitats dels agricultors locals. La promoció, que s'estén des del 5 de març del 2024 fins al 25 de març del 2024 , ofereix una oportunitat única perquè els clients adquireixin productes de quilòmetre zero (Km0) amb un 10% de bonificació, utilitzant la Targeta Client.

El procediment és senzill i accessible, enfocat al benefici del consumidor: en comprar en línia, els clients poden navegar per una àmplia gamma de productes Km0 i acumular un 10% en finalitzar la compra. Aquesta bonificació s'aplica automàticament a aquells amb la targeta client, un sistema que a més acumula beneficis i ofertes al llarg del temps. D'aquesta manera s'acumulen diners a la targeta (que se suma a l'1% habitual) per poder gastar en compres futures.

Alguns dels productes

La gamma de productes Km0 inclosos en aquesta promoció és àmplia i desitjable. Entre ells, podem trobar fruites fresques com a mandarines "LA COLLITA" de Terres de l'Ebre, pomes "Golden" i "Granny" totes cultivades a la zona, garantint la frescor i el suport als productors locals.

El catàleg online presenta també peres "Conference" i sucosos tomàquets "LA COLLITA", juntament amb productes lactis com el iogurt natural "GRANJA ARMENGOL", i productes bàsics com la mantega Cadí. Els preus són atractius, per exemple, les mandarines s'ofereixen a 3,59 euros per un paquet d'1,5 kg, les pomes Golden a 0,44 euros la peça i els iogurts a 0,45 euros per unitat. En aquest enllaç podeu veure i comprar els productes.

Detalls de la promoció online a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Garantia de qualitat i sense sorpreses

Però, més enllà de la comoditat i l'estalvi, aquesta promoció s'insereix en un context més ampli de suport al sector agrícola local. Les darreres protestes de pagesos han posat en relleu la necessitat d'assegurar una cadena de subministrament alimentària justa i sostenible. En oferir productes Km0, Bonpreu i Esclat no només estan proporcionant aliments frescos i d'alta qualitat als seus clients, sinó que també contribueixen a una economia local més robusta i sostenible.

Comprar productes Km0 té beneficis tangibles per al consumidor i la comunitat. Per als consumidors, significa accés a productes que són frescos, plens de sabor i nutricionalment rics pel fet que no requereixen llargs períodes demmagatzematge o transport. Per als agricultors i productors, significa un mercat just per als seus productes i la possibilitat de mantenir i desenvolupar les seves activitats de manera sostenible.

La iniciativa de Bonpreu i Esclat també reflecteix una creixent consciència sobre l'impacte ambiental dels nostres hàbits de consum. En triar productes Km0, els clients redueixen la petjada de carboni associada al transport d'aliments, donen suport a la biodiversitat local i contribueixen a la preservació dels paisatges agrícoles.