Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme dues dones menjant un tros de pastís

L'oferta exclusiva online que Bonpreu i Esclat us ofereixen fins al 20 de maig

Els amants de la pizza estan d'enhorabona

Bonpreu i Esclat han llançat una nova oferta exclusiva per a compres en línia que segur delectarà tots els amants de la pizza. Fins al 20 de maig, els consumidors poden gaudir d'un descompte especial a les pizzes i piccolinis de la marca Buitoni, aprofitant un 50% de descompte a la segona unitat. Aquesta promoció, disponible només a través de la plataforma en línia de Bonpreu i Esclat, ve acompanyada de condicions favorables que fan aquesta oferta particularment atractiva.

Condicions de l'oferta

La promoció és vàlida des del 7 fins al 20 de maig del 2024, oferint un període ampli perquè els clients puguin beneficiar-se d'aquest descompte. És important destacar que l'oferta s'aplica exclusivament a les compres realitzades en línia i requereix la utilització de la Targeta Client de Bonpreu i Esclat per ser efectiva. A més, el descompte s'aplica només a la segona unitat comprada de productes Buitoni seleccionats, excloent-ne altres productes que puguin estar ja en oferta.

El producte: Pizzes i Piccolinis Buitoni

La promoció inclou una varietat de pizzes i piccolinis Buitoni. Entre les opcions disponibles hi ha les pizzes Forno di Pietra de Buitoni, com la clàssica "4 Formaggi", amb una rica combinació de quatre formatges, i la "Prosciutto e Funghi", amb pernil i xampinyons, ambdues cuites en un forn de pedra que els confereix una base cruixent i un sabor autèntic. Els piccolinis, petites pizzes perfectes per a aperitius o berenars, també estan inclosos a l'oferta, permetent una varietat que pot satisfer tots els gustos i preferències.

Detall de la promoció online de Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció online de Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La Marca Buitoni

Buitoni, fundada el 1827 a Sansepolcro, Itàlia, per Giulia Buitoni, ha estat sinònim de productes italians d'alta qualitat durant gairebé dos segles. Coneguda inicialment per la seva pasta i posteriorment per la seva expansió en altres productes italians tradicionals com ara les salses i les pizzes, Buitoni s'ha establert com una marca de confiança en el mercat internacional. El compromís amb la qualitat i l'autenticitat en l'elaboració dels seus productes la fa una opció preferent per als que busquen experiències culinàries italianes autèntiques a casa.

Història de la pizza

La pizza, un dels plats més universals i estimats, té les arrels a l'Antiga Grècia, encara que va ser a Nàpols, Itàlia, on va néixer la pizza moderna. Tradicionalment, la pizza era menjar pels treballadors pobres de la ciutat, però va guanyar fama mundial quan la pizza Margarita va ser preparada en honor a la Reina Margarida de Savoia el 1889, utilitzant els colors de la bandera italiana: vermell (tomàquet), blanc ( mozzarella) i verd (alfàbrega). Des de llavors, la pizza ha evolucionat en innombrables variacions a tot el món, adaptant-se als gustos regionals i convertint-se en un favorit global.