Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu de fons i en primer terme una dona menjant d´un plat de sopa

L'oferta de brous a Bonpreu i Esclat amb més del 53% de descompte

L'oferta estarà disponible fins el proper 8 d'abril

Nova quinzena d'ofertes als supermercats Bonpreu i Esclat. Si ahir us parlem d´un lot estalvi amb quatre productes de primeres marques, avui us donarem els detalls d´una selecció de brous Aneto amb més del 53% de descompte. Aquesta oferta, que s'estén fins al 8 d'abril que ve, permet als consumidors gaudir de brous naturals d'alta qualitat a un preu sense precedents: només 3,95 euros per lot, una rebaixa molt important en comparació del preu habitual de 8 ,44 euros.

Els productes inclosos a la promoció són dos clàssics d'Aneto: el Caldo Natural de pollastre i el Caldo Natural d'escudella, tots dos en envasos d'un litre. Aneto, coneguda pel seu compromís amb ingredients naturals i processos de cocció tradicionals, garanteix que cada brou estigui lliure de gluten, conservants i colorants artificials, assegurant així un producte de màxima qualitat i sabor.

Detall dels productes

El Caldo Natural de Pollastre d'Aneto és un bàsic a qualsevol cuina, elaborat amb pollastre fresc, verdures i una acurada selecció d'herbes. El procés d'elaboració, que segueix els passos tradicionals d'un caldo casolà, assegura que el sabor sigui autèntic i profundament reconfortant. Pel que fa als seus valors nutricionals, és una font de proteïnes i està lliure de greixos saturats, cosa que el converteix en un complement ideal per a una dieta equilibrada.

D'altra banda, el Caldo Natural d'Escudella, una icona de la gastronomia catalana, és una base robusta i versàtil per a plats més elaborats. Amb ingredients com la botifarra, cigrons i una varietat de vegetals, aquest brou és ric en sabor i es presta per ser l'estrella en la preparació de l'escudella i la carn d'olla, especialment durant les temporades més fredes.

Oferta de vins a Bonpreu
Oferta de brous a Bonpreu | BonpreuEsclat

Com fer-los servir a cuina?

La promoció de Bonpreu i Esclat no és només una oportunitat per estalviar, sinó també per enriquir la cuina diària amb brous de la més alta qualitat. Els brous Aneto es poden utilitzar com a base per a sopes i guisats o per afegir un extra de sabor a arrossos i pastes. A més, a causa del perfil nutricional equilibrat, són una opció excel·lent per mantenir una alimentació saludable sense sacrificar el gust.

En l'àmbit culinari, aquests brous són extremadament versàtils. El brou natural de pollastre pot ser la base d'una sopa reconfortant, el secret d'un risotto perfecte o el toc final en una salsa amb cos. El Caldo Natural d'Escudella, per la seva banda, és perfecte per a plats més robusts i pot ser la base per cuinar el plat típic de Catalunya del que pren el nom, oferint un sabor tradicional sense hores de preparació.

El valor nutricional d aquests brous també mereix ser destacat. Baixos en calories i greixos, rics en proteïnes i sense additius artificials, formen part d´un estil de vida saludable i equilibrat. Poden ser una excel·lent opció per als que busquen millorar la seva alimentació sense renunciar al sabor ni a la qualitat.

Fins quan està disponible la promoció?

Per aprofitar la promoció, els clients es poden adreçar a qualsevol supermercat Bonpreu i Esclat abans del 8 d'abril. És una oportunitat perfecta per a aquells que busquen productes naturals i de qualitat en la seva alimentació diària, i que alhora volen tenir cura de la seva economia.