Horari Mercadona Setmana Santa

Quin és l'horari de Mercadona per Setmana Santa?

La cadena de Juan Roig adapta els horaris d'obertura a les festivitats pròpies d'aquesta setmana especial

Ja ha arribat una de les setmanes més especials de l'any. Per descomptat, la que reuneix més dies festius de forma consecutiva i la que suposa una petita aturada en el nostre atrafegat dia a dia. Els més petits descansen de la seva envejable rutina a l'escola i nosaltres, els que ja superem aquella etapa, podem gaudir de fins a quatre dies de merescut descans.

Això sí, depèn de la comunitat autònoma, això varia. En algunes, com a Catalunya, s'afegeix a aquest 'superpont' dilluns per l'arribada de la Mona de Pasqua. No obstant això, aquest petit regal diví no és gratuït; a canvi, ens toca 'pencar' dijous, que és festiu a tota la geografia espanyola exceptuant territori català i la Comunitat Valenciana.

Durant aquestes petites vacances, gran part de la població aprofita per posar-se al dia en gestions que el dia a dia estan en un segon pla. Una, per exemple, anar a comprar. Per això, és important conèixer quin és l'horari d'obertura dels supermercats per Setmana Santa perquè varia en funció de la cadena.

Mercadona s'ajusta a la Setmana Santa

La marca de Juan Roig és una de les que més respecta el dret de festivitat dels treballadors. A la gran majoria del país, Mercadona tanca Dijous i Divendres sant  També ho fa diumenge, com passa cada setmana.

Això sí, a Catalunya hi ha una petita excepció. Dijous Sant, com que no és considerat festiu, la cadena valenciana sí que aixeca la persiana i obre al públic. També ho fa Dilluns de Pasqua; per tant, per Setmana Santa, Mercadona obre cada dia exceptuant divendres i diumenge (a Catalunya).

Altres supermercats com Dia, Carrefour, Lidl, El Corte Inglés i Alcampo sí que obren en el seu horari habitual i no tanquen cap dels dies festius d'aquesta Setmana Santa.

Les mones de Pasqua de Mercadona

A hores d'ara, a totes les botigues de Mercadona del territori català, hi ha un producte que genera moltes més vendes que la resta. Com dèiem, a Catalunya se celebra dilluns que ve la Mona de Pasqua i és tradició comprar aquests populars dolços acompanyats, normalment, d'un ou de xocolata.

La cadena de Juan Roig ha tret a la venda dues Monas de Pascua amb la seva marca, Hacendado. La primera està elaborada amb tòfona i està decorada amb l'ou de xocolata, així com també amb un pollet i plomes. L'única diferència respecte a la segona Mona és que aquesta es produeix amb rovell d'ou en comptes de tòfona.