Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, una imatge d'una fondue

L'oferta a Bonpreu i Esclat per preparar la millor fondue

Es tracta d'un plat exquisit ideal per reunir família i amics

L'oferta a Bonpreu i Esclat per preparar la millor fondue ofereix una combinació de qualitat i preu que pot atraure els amants del formatge i les reunions acollidores. Desglossarem l'oferta, els productes, els valors nutricionals, la tradició de la fondue i com variar aquest deliciós menjar més enllà del que s'ofereix.

L'oferta

Bonpreu i Esclat presenten una promoció temptadora per als entusiastes dels àpats d'hivern: un lot especial per a fondue a un preu de 3,99 euros, considerablement més baix que el preu regular de 6,91 euros. Aquesta oferta inclou un paquet de 400 g de formatge per a fondue de la marca EMMI i una bossa de 140 g de salsitxes tipus Frankfurt de SCHARA, tots dos productes essencials per a una nit de fondue tradicional.

Els productes

El formatge per a fondue EMMI és reconegut per la seva qualitat i sabor. Preparat amb una barreja de formatges tradicionals suïssos, és ideal per fondre i obtenir aquesta textura suau i cremosa que caracteritza una bona fondue. D'altra banda, les salsitxes tipus Frankfurt SCHARA afegeixen un toc de sabor i proteïna, complementant perfectament el formatge fos.

Valors nutricionals daquests aliments

El formatge EMMI és ric en calci i proteïnes, encara que també cal tenir en compte el seu contingut en greixos saturats i sodi. Una porció típica de 100 g de formatge fondue pot contenir al voltant de 17 g de greix i 1.5 g de sal, juntament amb una aportació energètica d'unes 230 kcal. Les salsitxes Frankfurt, per la seva banda, també aporten proteïnes però incrementen la ingesta de greixos i sodi. És important gaudir d'aquests productes amb moderació dins una dieta equilibrada.

Detall de la promoció del lot estalvi de Fondue a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció del lot estalvi de Fondue a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La tradició de la Fondue

La fondue és un àpat que té les arrels a Suïssa, on tradicionalment s'ha utilitzat com una manera d'utilitzar el formatge i el pa que s'endurien durant l'hivern. És un plat social per excel·lència, ja que es gaudeix al voltant d'una olla comuna, on cada comensal submergeix trossos de pa o acompanyants al formatge fos. És una experiència que va més enllà del menjar, tot fomentant la conversa i la unió entre amics i familiars.

Altres opcions per a la Fondue

Més enllà de l'oferta de Bonpreu i Esclat, hi ha diverses maneres de gaudir d'una fondue. Pots variar els formatges, utilitzant barreges que poden incloure Gruyère, Emmental, o fins i tot un toc de formatge blau per als més atrevits. Acompanyants com vegetals crus, trossos de poma o pera, o fins i tot petits trossos de carn també poden submergir-se al formatge. Per a aquells que prefereixen una fondue de xocolata, la mateixa olla pot utilitzar-se per fondre xocolata que després es combina amb fruites, malví o galetes.

Fins quan estarà disponible la promoció?

L'oferta de fondue de Bonpreu i Esclat és una excel·lent oportunitat per gaudir d'un àpat tradicional, nutritiu i reconfortant. Amb opcions per variar i personalitzar segons els gustos de cadascú, la fondue es posiciona com una elecció perfecta per a les nits fredes o per a reunions informals amb éssers estimats. Gaudir d'aquesta tradició culinària suïssa, aprofitant els productes de qualitat ia bon preu, es pot convertir en una nova tradició per a molts. Però afanya't: l'oferta només estarà disponible fins dilluns que ve 19 de febrer.