Muntatge amb una imatge duna noia menjant formatge. De fons, l´exterior d´un establiment Bonpreu

L'oferta 3x2 en diversos productes de xarcuteria a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins al 20 de maig

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció atractiva per als amants de la xarcuteria: una oferta de 3x2 en una àmplia selecció de productes de les marques Noel i Verday. Aquesta promoció estarà vigent fins al 20 de maig, i oferirà als consumidors l'oportunitat de gaudir de productes d'alta qualitat a preus més accessibles.

Detalls de l'oferta

La promoció 3x2 permet als clients comprar tres productes de xarcuteria de les marques participants i obtenir el preu més baix de manera gratuïta. Aquesta oferta és ideal per a famílies que volen estalviar en les compres setmanals o per a aquells que vulguin tastar diferents varietats d'embotits sense comprometre el pressupost.

Condicions de l'oferta

Per aprofitar l'oferta, els clients han de seleccionar tres productes de les línies d'embotits Noel i les línies de vegetals i embotits Verday. El descompte s'aplica automàticament al producte de menor valor en el moment del pagament. És important destacar que aquesta promoció no és acumulable amb altres descomptes o promocions i està subjecta a la disponibilitat dels productes a la botiga.

Productes i marques inclosos

La selecció de productes dins aquesta oferta és variada, abastant des de pernils i pits fins a embotits més especialitzats. Aquí detallem alguns dels productes destacats:

Noel Delizias pernil salat: Aquest pernil serrà és reconegut pel seu sabor profund i textura ferma, ideal per acompanyar qualsevol taula de formatges o per gaudir sol.

Noel Delizias pit de gall dindi: Una opció més lleugera, aquest pit de gall dindi és perfecte per a aquells que busquen opcions saludables sense sacrificar el sabor.

Noel Delizias pit de pollastre a l'all: Condimentat amb all per donar un toc especial, aquest pit de pollastre ofereix una nova variant als tradicionals embotits de pollastre.

Verday Plant Based Pepperoni : Per als consumidors vegetarians o aquells que busquen reduir el seu consum de carn, aquest pepperoni a base de plantes de Verday és una excel·lent alternativa.

Verday Plant Based Roasted Turkey: Un altre producte innovador que simula el sabor del gall dindi rostit, fet completament d'ingredients vegetals, ideal per sandvitxos o amanides.

Detall de la promoció 3x2 de xarcuteria a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció 3x2 de xarcuteria a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Termini de l'oferta

Com es va esmentar, la promoció és vàlida fins al 20 de maig. Els clients han d'assegurar de visitar les botigues Bonpreu i Esclat abans d'aquesta data per no perdre aquesta excel lent oportunitat.