Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

L'oferta 3x2, exclusiva online, a Bonpreu i Esclat fins al 17 de juny

A més de les ofertes quinzenals a les botigues, Bonpreu i Esclat també ofereixen promocions exclusives online

Bonpreu i Esclat han publicat una oferta exclusiva en línia que no pots deixar passar. Des del 4 de juny fins al 17 de juny, podeu gaudir d'una promoció 3x2 en càpsules de cafè L'OR. Aquesta oferta permet als amants del cafè adquirir tres productes al preu de dos, una oportunitat perfecta per proveir-se del cafè favorit i experimentar amb diferents varietats d'aquesta prestigiosa marca.

Quins productes hi estan inclosos?

L'OR és una marca reconeguda a nivell mundial per l'excel·lència dels productes de cafè. Les càpsules de cafè L'OR estan dissenyades per oferir una experiència de cafè premium a casa. Aquestes són les varietats:

L'OR Espresso Ristretto

Intensitat: 11

Aquest espresso és conegut pel seu cos fort i un sabor potent amb notes especiades i afruitades. Ideal per als que gaudeixen d´un cafè intens i robust.

L'OR Espresso Suprem

Intensitat: 10

El Suprem combina notes de xocolata negra amb un toc d'espècies, creant un espresso equilibrat i ple de caràcter.

L'OR Espresso Decaffeinato

Intensitat: 6

Per als que prefereixen una opció sense cafeïna, el Decaffeinato ofereix el mateix sabor ric i aroma intens que un espresso tradicional, però sense la cafeïna.

L'OR Espresso Colòmbia

Intensitat: 8

Aquesta varietat destaca pels matisos afruitats i florals, amb un toc d'acidesa brillant que és característic del cafè colombià.

L'OR Lungo Profondo

Intensitat: 8

Un lung que ofereix un sabor profund i perllongat, amb notes de fruita seca i un final suau i persistent.

Una marca de garanties

Les càpsules de cafè L'OR estan dissenyades per proporcionar una experiència de cafè d'alta qualitat a cada tassa. Cada càpsula està segellada hermèticament per conservar la frescor i les aromes del cafè, garantint una tassa perfecta a cada ús.

L'OR ofereix una àmplia gamma de sabors i intensitats per satisfer tots els paladars, des dels espressos més forts fins als lungos més suaus. Les càpsules són compatibles amb les màquines Nespresso, cosa que les fa molt convenients per preparar cafè d'alta qualitat a casa.

L'OR es compromet amb la sostenibilitat, fent servir cafè d'origen responsable i promovent pràctiques agrícoles sostenibles.

Com aprofitar la promoció?

Per aprofitar aquesta promoció 3x2 exclusiva online, primer visita la botiga online de Bonpreu i Esclat. Trieu tres caixes de càpsules de cafè L'OR de la vostra preferència. Podeu combinar diferents varietats segons els vostres gustos. Afegeix els productes seleccionats a la cistella de la compra.

El descompte s'aplica automàticament en finalitzar la compra, descomptant el producte de menor preu. Procedeix amb el pagament i espera l'arribada de les càpsules de cafè directament a la porta.