Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, una noia ficant diners a una guardiola

El nou servei que t'ofereix Bonpreu i que t'ajudarà a comprar

La iniciativa de Bonpreu serà molt útil a moltes famílies

Tens monedes a casa teva i no saps què fer-ne? Et fa mandra explicar-les una a una? Bonpreu i Esclat et donen la solució en instal·lar quioscos Coinstar als seus supermercats. Oferint als clients una manera fàcil i ràpida de convertir les seves monedes en efectiu o vals per a compres. Aquest servei no només és convenient sinó que també aborda el problema comú d'acumulació de monedes a la llar, permetent als clients convertir-les en una cosa útil immediatament.

El funcionament del quiosc Coinstar és senzill i eficient. Els clients només necessiten portar les monedes al quiosc, on no hi ha necessitat de classificar-les o comptar-les prèviament. Després de dipositar-les i processar-les a la màquina, els clients poden obtenir un val pel valor total, que es pot utilitzar per a compres o per obtenir efectiu en aquell moment a qualsevol supermercat Bonpreu o Esclat. És important destacar que Coinstar cobra una tarifa de servei del 9,9%.

Instruccions de Coinstar
Instruccions de Coinstar | BonpreuEsclat

Viacash i Cashback

A més, els supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat un innovador servei que promet transformar la manera com els clients manegen els seus diners en efectiu durant les compres. Aquest nou servei no sols simplifica les transaccions financeres sinó que també afegeix un valor afegit al procés de compra quotidià dels consumidors.

Bonpreu i Esclat, reconeguts pel seu compromís amb la millora contínua de l'experiència del client, han implementat un sistema de retir i ingrés de diners en efectiu directament als seus establiments, oferint així una solució pràctica i accessible per a aquells que volen evitar desplaçaments addicionals a bancs o caixers automàtics. Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta a la necessitat de flexibilitat en la gestió d'efectiu i representa un pas important en el camí cap a la integració de serveis financers al sector minorista.

El servei consta de dos components principals: el sistema 'Viacash' i l'esquema 'Cashback' en col·laboració amb la Caixa d'Enginyers. 'Viacash' permet als clients retirar fins a 200 euros i ingressar diners en efectiu utilitzant diverses aplicacions bancàries associades, com N26 Banc, bnext, viviu, monese, bunq i NodusPay. D'altra banda, el servei 'Cashback' possibilita la retirada de quantitats entre 50 i 150 euros en fer compres amb la targeta de pagament de Caixa d'Enginyers, amb un import mínim de compra de 15 euros.

Un pas més en la digitalització

L'estratègia de Bonpreu i Esclat també indica un canvi a la indústria detallista, on les botigues no només són vistes com a punts de venda sinó com a centres de servei que ofereixen solucions integrals a les necessitats diàries dels consumidors. Aquest enfocament centrat en el client és un diferenciador clau en el mercat competitiu d'avui dia i estableix Bonpreu i Esclat com a líder innovador al sector.

El llançament d'aquest servei és oportú, especialment en un context on la digitalització i la conveniència són altament valorades pels consumidors. Amb la introducció d'aquest servei, Bonpreu i Esclat no només respon a les tendències actuals sinó que també s'anticipa a les necessitats futures dels clients, reforçant la seva posició com una marca que es preocupa genuïnament per la comoditat i el benestar dels seus consumidors.