Muntatge amb la imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció referenciada a la notícia

Els millors menús estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 22 de gener

Els menús estalvi són una gran opció per als dies que no puguis dedicar temps a cuinar

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una nova gamma de menús a preus assequibles, disponibles fins al 22 de gener, per a aquells que busquen comoditat sense sacrificar la qualitat ni el sabor. Des de plats tradicionals fins a opcions més lleugeres i nutritives , aquests 'menús estalvi' estan dissenyats per satisfer les necessitats d'un àpat complet a un preu competitiu.

Detalls dels menús

La promoció destaca per la seva varietat, començant amb els "Macarrons a la bolonyesa" i els "Cruixents de pollastre", tots dos oferts a un preu especial de 4,90 euros. Aquesta opció inclou una ració de macarrons amb una salsa bolonyesa rica i substanciosa, acompanyada per una porció de cruixents de pollastre, oferint un àpat equilibrat que satisfà tant el desig d'un plat de pasta com un toc cruixent.

Seguint la línia del que és saludable, el segon menú presenta una opció de verdures a escollir (patates amb mongetes, minestra o ensaladilles russa) i "Nuggets originals Heura" per només 4,95 euros. La verdura, preparada amb delicadesa, promet ser una opció lleugera però reconstituent, mentre que els nuggets de Heura, una coneguda marca de productes basats en plantes, ofereixen una alternativa nutritiva i sense carn, rica en proteïnes i baixa en greixos saturats.

Per als amants de les receptes casolanes, el tercer menú inclou l'"Escalivada a la brasa" i la "Tortilla de patata i ceba", totes dues a 6,95 euros. L'escalivada és un plat tradicional català que consisteix en verdures rostides i és conegut pels beneficis antioxidants i la capacitat per complementar qualsevol menjar. D'altra banda, la truita de patates i ceba és un clàssic de la cuina espanyola, oferint comoditat i sabor a cada mos.

El quart menú compta amb "Espaguetis a la carbonara" i "Llibrets de llom amb pernil i formatge" per 7,95 euros, la qual cosa suposa un estalvi significatiu respecte al preu habitual de 10,08 euros. Els espaguetis se serveixen amb una cremosa salsa carbonara que promet delectar els paladars més exigents, mentre que els llibrets de llom ofereixen una combinació exquisida de carn de porc, pernil i formatge, tot això empanat i llest per cuinar.

Menús estalvi a Bonpreu i Esclat
Menús estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Un menjar equilibrat

En termes de valors nutricionals, els menús de Bonpreu i Esclat estan pensats per oferir una alimentació equilibrada, proporcionant informació detallada sobre els ingredients i el contingut calòric a l'envàs de cadascun dels productes. Això permet als consumidors prendre decisions informades, adaptant les seves eleccions a les necessitats dietètiques específiques.

A més, els menús estalvi són una excel·lent oportunitat perquè aquells interessats a provar alguna cosa nova o a incorporar més opcions basades en plantes a la seva dieta ho facin sense incórrer en una despesa addicional. En oferir productes de Heura i altres marques com Terra i Tast, Bonpreu i Esclat també estan recolzant la producció local i la sostenibilitat, dos valors cada cop més importants per als consumidors conscients d'avui.

On i fins quan els puc comprar?

L'oferta de menús estalvi estarà disponible als establiments Bonpreu i Esclat fins al 22 de gener , i els clients poden aprofitar aquests preus especials mentre durin les existències. També es poden comprar en línia, de la mateixa manera que la resta de productes que es venen a Bonpreu i Esclat.