Imatge d´un establiment Bonpreu ia la dreta, dins d´un cercle, l´oferta referenciada a la notícia

El lot estalvi de iogurts a Bonpreu: Més de 3 euros de descompte fins al 22 de gener

Nova promoció de productes de primeres marques als establiments Bonpreu i Esclat

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que no passarà desapercebuda per als amants dels lactis i aquells que busquen opcions saludables a la seva dieta diària. Fins al 22 de gener, els clients poden aprofitar una oferta especial en una varietat de iogurts de la marca Danone, coneguda per la qualitat i el compromís amb la nutrició. La promoció inclou tres productes a un preu reduït de 3,99 euros el lot.

Quins són els productes de la promoció?

El primer producte al lot és el iogurt grec natural Oikos de Danone, que ve en un pack de quatre unitats de 110 grams cadascuna. Aquest producte és famós per la seva textura cremosa i el seu sabor ric i lleugerament àcid. És una excel·lent font de proteïnes i calci, essencial per a la salut òssia i muscular. A més, el iogurt grec és conegut per contenir probiòtics que ajuden a mantenir un sistema digestiu saludable.

El segon element del lot és el iogurt Activa 0% natural de Danone, també presentat en un paquet de quatre unitats de 120 grams. Aquest iogurt és una opció perfecta per a aquells que busquen gaudir dels beneficis del iogurt sense el greix addicional. És baix en calories i, igual que el iogurt grec, és una bona font de proteïnes i probiòtics. A més, no conté sucres afegits, cosa que el fa ideal per als que vigilen la seva ingesta de sucre.

Finalment, l'oferta inclou dues copes de crema de xocolata de Danone, de 110 grams cadascuna. Aquesta opció és per als que vulguin donar-se un caprici sense allunyar-se gaire de les opcions més saludables. Les crema de xocolata poden servir com unes postres delicioses o un berenar reconfortant. Tot i que aquest producte és més indulgent, continua essent una dieta equilibrada quan es consumeix amb moderació.

Els beneficis nutricionals d'aquests productes

Des del punt de vista nutricional, aquests productes ofereixen una varietat de beneficis. El iogurt grec i l'Activa 0% són baixos en greix i alts en proteïnes, cosa que els fa ideals per a dietes de control de pes o manteniment de massa muscular. A més, els probiòtics presents en aquests iogurts són beneficiosos per a la salut intestinal i poden ajudar a millorar la digestió i l'absorció de nutrients.

Lot estalvi de iogurts a Bonpreu
Lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Fins quan i on es pot comprar el lot estalvi de iogurts Danone?

L'oferta està disponible a tots els supermercats Bonpreu i Esclat fins al 22 de gener de 2024, o fins a esgotar existències. Els consumidors interessats poden visitar la seva botiga més propera o fer les compres en línia a través de la pàgina web de Bonpreu i Esclat, on també trobaran més detalls sobre la promoció i els productes.

Aquesta promoció no és només una oportunitat perquè els consumidors provin productes de qualitat a un preu excel·lent, sinó que també reflecteix la tendència creixent de buscar aliments que contribueixin a un estil de vida saludable. Amb la consciència creixent sobre la importància de la nutrició i la salut, és probable que ofertes com aquesta rebin una resposta positiva per part dels consumidors conscients de la seva salut.