Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El millor xai a Bonpreu i Esclat amb regal inclòs

La promoció estarà disponible fins dilluns 8 d'abril

Aprofita la Setmana Santa amb diverses promocions a Bonpreu i Esclat. Avui us detallem una promoció que sedueix els amants de la bona taula: xai de qualitat amb un regal que delecta el paladar. L'oferta, vàlida fins al 8 d'abril, posa a l'abast dels consumidors safates de xai de 10-12 talls per només 13,99 euros el quilo. I per afegir un toc especial a l'experiència gastronòmica, cada compra inclou un regal d'allioli fresc FRUITS de 180 grams.

Beneficis del xai per a la salut

La promoció subratlla el compromís de Bonpreu i Esclat amb la qualitat i origen local dels seus productes. El xai ofert prové de granges del país, assegurant frescor i recolzant l'economia local. A més, els talls seleccionats són ideals per a una varietat de plats tradicionals i contemporanis, cosa que demostra que el xai és una carn versàtil i nutritiva.

El xai és apreciat no només pel seu sabor únic sinó també pel seu perfil nutricional. Ric en proteïnes d'alta qualitat, vitamines del grup B, i minerals com ferro, zinc i seleni, és un component excel·lent per a una dieta equilibrada. També aporta àcids grassos, incloent-hi omega 3, que contribueixen al benestar cardiovascular. Tot i així, com amb totes les carns vermelles, el seu consum ha de ser moderat dins d'una dieta variada.

Com cuinar-ho?

La promoció ofereix una oportunitat perfecta per redescobrir el xai, experimentant amb diferents maneres de preparar-lo. Tradicionalment, el xai es rosteix o es prepara a la graella, ressaltant el seu sabor intens i textura tendra. Les costelles poden fer-se a la planxa, amanides amb herbes aromàtiques com romaní i farigola, mentre que els talls més gruixuts són ideals per al rostit lent. La inclusió de l'allioli com a acompanyament proposa una fusió de sabors: la suavitat de l'allioli complementa a la perfecció la riquesa dels ous.

Una altra opció és cuinar plats innovadors. El xai es pot esmicolar per farcits de tacs o empanades, saltar-se amb vegetals de temporada o incorporar-se en estofats rics en espècies. L'allioli inclòs a la promoció es presta per ser usat tant en plats calents com en amanides fresques o com un simple però sofisticat dip.

Més enllà del valor gastronòmic, aquesta promoció reflecteix la filosofia de Bonpreu i Esclat d'oferir productes de qualitat accessibles a tothom. També destaca la importància de l'origen local i el suport als productors de la regió, que són essencials per mantenir una cadena de subministrament sostenible i responsable.

Detall de la promoció de xai a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de xai a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible la promoció?

Aquesta promoció està disponible a tots els supermercats Bonpreu i Esclat. Es recomana consultar la disponibilitat a la botiga més propera oa la pàgina web per obtenir informació actualitzada i per explorar altres ofertes que puguin complementar aquesta experiència culinària. La data límit per gaudir de l'oferta és el 8 d'abril del 2024.