Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

Els millors menús estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 8 d'abril

Hi ha quatre opcions per a tots els gustos i preferències

Bonpreu i Esclat ofereixen la solució perfecta per a aquells que no tenen temps de cuinar. Ho fa amb els menús estalvi, disponibles fins al 8 d'abril. Però no us preocupeu. Si els d'aquesta quinzena no us agraden o no teniu temps per anar al vostre establiment més proper, al proper fullet d'ofertes a partir del 9 d'abril n'hi haurà de nous. No només satisfan el paladar i la butxaca, sinó que també són una opció excel·lent per mantenir una dieta equilibrada enmig d'una vida ocupada.

Preus

Els menús estalvi de Bonpreu i Esclat destaquen per la seva conveniència i el preu accessible. Des del 5,95 fins al 11,99 euros, hi ha opcions per a tots els gustos i necessitats , assegurant que cada client pugui gaudir d'un àpat complet sense comprometre la seva economia. Aquests preus són vigents fins al 8 d'abril, per això és una oportunitat que cal aprofitar ràpidament.

Varietat i sabor a cada menú

Cada menú estalvi està dissenyat per satisfer diferents preferències, garantint un menjar equilibrat que combina proteïnes, carbohidrats i vegetals. Des de les tallarines amb pollastre i curri, passant per l'escalivada de tres colors, fins arribar als deliciosos canelons de carn rostida, cada opció és un petit festí per al comensal que cerca diversitat i qualitat.

Hakao de gambes i tallarines a l'estil Tai

El menú de hakao de gambes amb tallarines a l'estil Tai és una elecció exòtica que porta els sabors d'Àsia a taula. Amb 127 grams de hakao i 250 grams de tallarines, aquest menú no només és satisfactori sinó també equilibrat. Per només 5,95 euros, pots gaudir d'un àpat ric en sabors i textures diverses.

Escalivada i croquetes de bacallà

L'escalivada de tres colors i les croquetes de bacallà – o una altra varietat a escollir – és una opció que fusiona el tradicional amb el gourmet. Per 6,95 euros, obtens 400 grams d'escalivada i 295 grams de croquetes. És un menú ideal per als que busquen un àpat reconfortant i nutritiu.

Fideuà i pollastre a l'ast

El menú que combina la fideuà de la marca Terra i Tast amb pollastre a l'ast per 9,95 euros és una elecció clàssica i sempre popular. La fideuà aporta un toc mediterrani, mentre que el pollastre rostit és una font excel·lent de proteïna magra.

Canelons i croquetes de pernil ibèric

Per 11,99 euros, els canelons de carn rostida amb croquetes de pernil ibèric és el menú més gurmet. Del prestigiós cuiner Nandu Jubany. Ideal per als caps de setmana o per a aquells dies en què es busca un extra de confort al menjar. Els canelons són un plat clàssic de la cuina catalana , i acompanyats de les croquetes de pernil, formen una combinació irresistible.

Detall dels menús estalvi disponibles a Bonpreu i Esclat fins al proper 8 d'abril
Detall dels menús estalvi disponibles a Bonpreu i Esclat fins al proper 8 d'abril | BonpreuEsclat

On i fins quan es poden comprar aquests menús estalvi?

Els menús estalvi de Bonpreu i Esclat són una aposta segura per gaudir d'un àpat deliciós, saludable ia un preu accessible. Amb una àmplia gamma d'opcions i el compromís amb la nutrició són l'elecció ideal per als que busquen practicitat sense renunciar a la qualitat. No oblideu que l'oferta és vàlida fins al 8 d'abril, així que assegureu-vos de visitar el vostre establiment Bonpreu o Esclat més proper i gaudir d'aquests exquisits menús mentre estan disponibles.