Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

El lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat fins al 8 d'abril

Els iogurts són un element imprescindible en una dieta sana i equilibrada

Bonpreu i Esclat, cadenes reconegudes pel seu compromís amb la qualitat i l'estalvi, llancen una promoció de iogurts que és música per a les orelles dels amants dels lactis i els alternatius a base de plantes. Fins al 8 d'abril, podeu aprofitar l'oferta d'un lot que inclou una selecció de iogurts i postres lactis a un preu de tan sols 3,99 euros , davant un valor original de 6,38 euros.

Què inclou el lot estalvi?

Per un preu realment econòmic, els consumidors poden endur-se a casa un trio de productes que satisfan diferents paladars i necessitats dietètiques. El lot inclou un producte vegetal de coco de la marca ALPRO, un pack de iogurt natural ACTIVIA de quatre unitats i un parell de copes de xocolata amb nata de DANONE. És una manera excel·lent de tastar nous productes o de proveir la nevera amb alguns favorits a un preu reduït.

Els productes: Varietat i qualitat

El producte vegetal de coco ALPRO de 350 g és una deliciosa alternativa al iogurt tradicional, ideal per a aquells que busquen opcions basades en plantes o són intolerants a la lactosa. És baix en sucres i presenta el sabor tropical i refrescant del coco, perfecte per a un esmorzar lleuger o com un snack saludable a qualsevol hora del dia.

El iogurt natural ACTIVIA, conegut per contenir bifidobacteris i ser un aliat per a la salut digestiva, ve en un paquet de quatre unitats de 120 g cadascuna. La seva textura cremosa i el seu sabor suau el fan ideal per complementar qualsevol àpat o per gaudir-ne tot sol.

Finalment, les copes de xocolata amb nata DANONE ofereixen un final dolç i satisfactori a qualsevol menjar o serveixen com unes postres indulgents quan sorgeix l'enveja. Cada paquet conté dues unitats de 110 g, combinant la riquesa de la xocolata amb la suavitat de la nata.

Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Beneficis nutricionals

Aquests productes no només són deliciosos sinó que també aporten diversos beneficis nutricionals. El producte de coco ALPRO és una font de vitamines B12 i D, mentre que el iogurt ACTIVIA pot contribuir a la salut digestiva gràcies als bifidobacteris. Les copes de xocolata amb nata DANONE, encara més calòriques, poden ser gaudides amb moderació dins d'una dieta equilibrada.

A més a més, la versatilitat d'aquests productes permet una àmplia gamma d'usos culinaris. Poden ser gaudits sols o com a part de receptes més elaborades, des de smoothies i esmorzars fins a postres creatives.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Per a aquells interessats a treure el màxim profit a aquesta promoció, és recomanable actuar ràpidament, ja que està disponible fins al 8 d'abril o fins a esgotar existències. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.