Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, una noia ficant diners a una guardiola

El lot estalvi de vi i gambes a Bonpreu i Esclat

La promoció està disponible fins el proper 8 d'abril

El lot de vi i les gambes de Bonpreu i Esclat és l'opció ideal per a aquells que volen gaudir d'una experiència culinària d'alta qualitat sense renunciar a la conveniència i l'economia. Aquest lot, que estarà disponible durant un temps limitat, combina dos productes que es complementen a la perfecció: gambes i un vi blanc ecològic excepcional.

Què és l'oferta?

La promoció presenta un preu immillorable de 19,95 euros per lot, cosa que representa un estalvi important pel que fa a la compra d'aquests productes per separat. Un preu que per separat seria de 27,90 euros. El vi et surt completament gratuït. És una oportunitat que els entusiastes del bon menjar i del vi no haurien de deixar passar. L'oferta és vigent fins el proper 8 d'abril.

Els productes del lot estalvi

El lot inclou 2 quilos de gambes "Llagostí Austral", conegudes per la seva textura suau i sabor delicat, característiques que les converteixen en un ingredient versàtil a la cuina. A més, el lot s'acompanya d'una ampolla de Masia Freyé, un vi blanc xarel-lo chardonnay ecològic de la regió del Penedès. Aquest vi és apreciat per la seva frescor i notes aromàtiques, que van des de tocs fruiters fins a matisos florals, fent-ho el company ideal per a marisc.

Múltiples usos a la cuina

Les gambes poden ser preparades de múltiples maneres: des de cuites i servides com a aperitiu amb una salsa tàrtara casolana fins a saltejades amb all i julivert, realçant el seu sabor natural. Per a aquells que busquen una opció més elaborada, poden ser l'ingredient principal en una paella o un risotto, plats que de ben segur impressionaran qualsevol comensal.

El vi blanc "Masia Freyé" és excel·lent per començar un àpat, gaudint d'una copa ben freda mentre es preparen les gambes. A més, és el maridatge perfecte per a qualsevol plat de marisc que decideixis preparar, ja que la seva acidesa i notes afruitades complementaran els sabors del mar.

Detall del lot estalvi de vi i gambes a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de vi i gambes a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan es pot comprar aquest lot estalvi?

A més de ser una elecció deliciosa, el lot de gambes i vi és una mostra del compromís de Bonpreu i Esclat amb la sostenibilitat i la qualitat. El vi ecològic és un producte que respecta el medi ambient i recolza la viticultura sostenible, mentre que les gambes són seleccionades seguint criteris de qualitat estrictes. El lot estalvi estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat fins al proper 8 d'abril de 2024.