Muntatge amb un home bevent cervesa i aixecant el polze en primer terme. De fons, l´exterior d´un establiment Bonpreu

El millor lot estalvi a Bonpreu i Esclat per als amants de la cervesa

Tens temps fins al 20 de maig

Als supermercats Bonpreu i Esclat pots trobar una promoció que encantarà els amants de la cervesa i els bons aperitius. Fins al 20 de maig del 2024, els clients podran gaudir d'una oferta especial que combina cerveses selectes i aperitius exquisits a un preu immillorable de només 9,95 € per lot.

Què inclou el lot estalvi?

La promoció vigent inclou productes acuradament seleccionats per proporcionar una experiència completa tant per als aficionats a la cervesa com per a aquells que busquen complements perfectes per a una trobada casual o una celebració especial. El lot consta de:

Cervesa Estrella Damm (Pack de 12 llaunes): Aquesta reconeguda cervesa, elaborada a Barcelona des del 1876, és sinònim de tradició cervesera. Amb el seu sabor equilibrat i notes suaument maltoses, és perfecta per acompanyar menjars lleugers o gaudir per si sols.

Cervesa Túria (Pack de 6 ampolles): Túria és una cervesa torrada amb un característic color ambre i notes de caramel. El seu sabor ric i lleugerament amarg la converteix en l'acompanyant ideal per a plats més robustos, com ara carns i estofats.

Olives Serpis Gran Selecció (llauna de 130 g): Aquestes olives, seleccionades per la seva mida i qualitat, són l'aperitiu perfecte per obrir la gana o gaudir entre glops de cervesa.

Tonyina clara Albo (paquet de 3 llaunes): La tonyina Albo, coneguda per la seva textura ferma i sabor net, és excel·lent en amanides, canapès o com a part d'un plat de tapes variades.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Usos a la cuina

Aquest lot no només és una excel·lent oferta en termes de preu, sinó que també ofereix una versatilitat increïble quant a combinacions gastronòmiques. La cervesa Estrella Damm, amb el seu caràcter lleuger, és ideal per acompanyar les olives i proporciona un contrapunt refrescant al sabor intens de la tonyina. D'altra banda, la Túria, amb el seu perfil més robust, pot ser la base per a una nit de tapes, complementant plats amb més càrrega de sabor com embotits o formatges curats.

On i fins quan comprar aquest lot estalvi?

És important destacar que aquesta promoció està disponible només fins al 20 de maig de 2024, cosa que brinda als clients un període limitat per beneficiar-se d'aquests preus excepcionals. Estarà disponible a tots els establiments de Bonpreu i Esclat, tots dos pertanyents al Grup Bonpreu.