Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. En primer terme, un home degustant carn feta a la barbacoa i amb un got de cervesa

Espectacular lot de carn a Bonpreu i Esclat per a la millor barbacoa

La promoció estarà disponible fins al proper 6 de maig

Prepara't per encendre les brases perquè Bonpreu i Esclat han llançat un espectacular lot de carn que no et pots perdre! Perfecte per als amants de la barbacoa, aquest lot promet ser el protagonista de la propera reunió a l'aire lliure. Amb una oferta de 24 euros per lot, tens fins al 6 de maig per aprofitar aquesta oportunitat.

Què inclou el lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat?

1 safata de xai Bonpreu de L'era: 500 grams de xai selecte, tendre i sucós.

1 botifarra fresca de porc elaborada a la Plana de Vic: 1 quilogram d'autèntica botifarra catalana.

1 cansalada de porc 50% Duroc: 500 grams de cansalada de porc Duroc, coneguda per la seva textura i sabor superior.

4 broquetes grogues de porc: Quatre broquetes de porc adobades llestes per cuinar.

Valors nutricionals

Cada producte del lot ofereix no només un sabor excepcional sinó també diversos beneficis nutricionals. El xai és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines del grup B, i minerals com ferro i zinc. La botifarra i la cansalada aporten proteïnes i són riques en àcids grassos que contribueixen a una dieta equilibrada quan es consumeixen amb moderació. Les broquetes mariden la carn magra amb un adob especial, afegint un toc únic de sabor i conservant totes les propietats nutricionals.

Com cuinar-los a la barbacoa?

Per obtenir els millors resultats a la barbacoa, és important preescalfar-la a temperatura mitjana-alta. El xai i la botifarra s'han de girar ocasionalment per cuinar-los uniformement fins que arribin al punt desitjat. La cansalada de porc, amb el seu greix entreverat, es convertirà en una delícia cruixent si es cuina lentament i es permet que el greix es fon i caramel·litzi. Les broquetes s'han de cuinar girant-les freqüentment perquè l'adob formi una crosta daurada i deliciosa.

Consells per a una barbacoa perfecta

Marinar la carn: Per a la botifarra i les broquetes, considera afegir-hi un marinat extra unes hores abans de cuinar-les per potenciar-ne el sabor.

Controlar el foc: Mantingues una zona de la teva barbacoa amb menys calor per no sobre cuinar les carns més primes o ja adobades.

Descans: Deixa reposar les carns uns minuts després de cuinar-les. Això permet que els sucs es redistribueixin, garantint una carn més tendra i saborosa.

Seguretat Alimentària : Assegureu-vos de cuinar la carn a la temperatura interna adequada per evitar riscos alimentaris.

Combina'l: No oblidis acompanyar la teva barbacoa amb guarnicions i begudes que complementin l'experiència. Verdures rostides, amanides fresques i, per descomptat, un bon vi o cervesa artesanal local, poden ser el toc final per al teu festí.

Detall del lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan es pot comprar el lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat?

Aquest lot de carn s'ofereix a un preu immillorable de 24 euros i representa una relació qualitat-preu excel·lent per als entusiastes de la barbacoa. Aquesta oferta està disponible fins al 6 de maig, així que és una oportunitat perfecta per planificar aquest esdeveniment especial a l'aire lliure o simplement gaudir d'un àpat familiar al voltant de les flames. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.