Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta, imatge d'un home donant una mossegada a una hamburguesa

L'oferta a Bonpreu per cuinar la millor hamburguesa a casa

La promoció estarà disponible fins al proper 6 de maig

Els supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una interessant oferta que promet facilitar les coses als amants de l'hamburguesa casolana. Fins al 6 de maig, els clients poden aprofitar un descompte especial en un lot que inclou dos dels ingredients necessaris per preparar l'hamburguesa perfecta a la comoditat de la seva cuina.

La promoció inclou una safata de carn d'hamburguesa de porc i de vedella, amb un pes de 400 grams i un preu rebaixat a 3,89 euros per safata. A més, el lot es completa amb un paquet de pa de Viena de la marca PA DEL BO, que conté quatre unitats, a un preu que fa aigua la boca: només 1,69 euros per paquet. El millor és comprar-los junts i aprofitar la promoció ja que el pa de viena surt de franc. La rebaixa dels productes és elevada. Des del preu original de 5,38 euros als 3'89 euros.

La carn seleccionada per a aquesta oferta està preparada acuradament per garantir hamburgueses sucoses i plenes de sabor, mentre que el pa de Viena, lleuger i esponjós, promet ser l'acompanyant ideal, proporcionant la textura i el sabor perfecte per complementar la carn.

Per treure el màxim profit d'aquesta oferta, aquí us presentem una recepta per crear la millor hamburguesa casolana:

Ingredients:

Hamburgueses Bonpreu

Paquet de pa de Viena PA DEL BO

Sal i pebre al gust

Ingredients opcionals: enciam, tomàquet, ceba, formatge, cogombrets i salses de la teva elecció

Preparació:

Treu la carn d'hamburguesa del seu envàs i condimenta-ho amb sal i pebre al gust.

Prepara una graella o paella a foc mitjà-alt i cuina les hamburgueses durant 3-4 minuts per costat per a un terme mitjà, o ajusta el temps a la teva preferència.

Torra lleugerament els pans de Viena a la graella o paella per afegir-los un toc cruixent.

Munta la teva hamburguesa col·locant la carn sobre la base del pa, seguit dels teus ingredients opcionals favorits com a formatge fos, rodanxes de tomàquet, enciam fresc, ceba, cogombres i remata amb les salses de la teva elecció.

Col·loca la tapa del pa i serveix-ho immediatament per gaudir d'una hamburguesa calenta i deliciosa.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Aquesta oferta està pensada perquè qualsevol persona es pugui convertir en un xef d'hamburgueses a casa seva, podent personalitzar la seva hamburguesa al màxim i gaudir d'una experiència gastronòmica casolana de primera. Així que si ets un fanàtic de les hamburgueses i t'agrada cuinar, corre al teu Bonpreu o Esclat més proper abans del 6 de maig i aprofita aquesta oferta.