Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció referenciada a la notícia

Lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu: 4 productes de primeres marques, 45% de descompte

La promoció estarà disponible als establiments Bonpreu i Esclat fins al proper 22 de gener

Bonpreu presenta un lot d'esmorzar especialment dissenyat per començar el dia amb energia i sabor, però sense descuidar la butxaca. L´oferta inclou quatre productes de primeres marques amb un 45% de descompte, brindant l´oportunitat de gaudir d´un esmorzar complet i equilibrat. El lot d'esmorzar de Bonpreu és una excel·lent oportunitat per als que busquen qualitat i estalvi sense renunciar al plaer de bons productes. Comprant els productes per separat, el consumidor gastaria 18,23 euros. Amb aquest lot només gastarà 9'95 euros.

Què inclou el lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu?

Cacau soluble ColaCao (1,2 kg): Un clàssic indiscutible a les taules espanyoles, ColaCao ofereix una beguda xocolatada rica en calci i fòsfor, ideal per acompanyar l'esmorzar de grans i petits. Aporta energia i contribueix a una dieta equilibrada. És una font d'hidrats de carboni de ràpida assimilació, ideal per proporcionar energia al matí. A més, conté vitamines i minerals que contribueixen al metabolisme energètic normal.

Cereals Extra amb xocolata Kellogg's (375 g): Aquests cereals aporten una excel·lent font de fibra i són perfectes per començar el dia amb vitalitat. A més, vénen enriquits amb vitamines i minerals, fonamentals per al benestar diari. Ofereixen una bona dosi de fibra, ajudant a mantenir la salut digestiva. Són rics en ferro i vitamines del grup B, essencials per a la producció denergia i la reducció del cansament i la fatiga.

Brioche Choc&Choc Milka (175 g): El toc dolç i suau de Milka, en un brioix farcit de crema de xocolata, proporciona una deliciosa opció per als que prefereixen un esmorzar llaminer. El seu sabor i textura el converteixen en el complement ideal per al cafè o el cacau. Tot i que és més indulgent, aporta una energia sostinguda gràcies als seus carbohidrats complexos, a més de ser una font de plaer i satisfacció que pot ajudar a començar el dia amb una nota positiva.

Beguda d'arròs i avellanes sense sucres afegits Yosoy (1 L): Una alternativa vegetal i lleugera per als que busquen opcions sense lactosa o menys calòriques. Aquesta beguda, que es pot gaudir freda o calenta, és baixa en greixos saturats i sense sucres afegits, mantenint l'essència nutritiva de l'esmorzar. Aquesta beguda és perfecta per a la hidratació i aporta un toc de sabor a avellanes. Com que és baixa en greix i sense sucres afegits, és una opció excel·lent per mantenir la línia i cuidar la salut.

Lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu
Lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com combinar-ho?

Aquest lot ofereix una combinació perfecta per esmorzar, però també permet la creativitat. Es pot començar amb un bol de cereals Kellogg's acompanyat de la beguda d'arròs i les avellanes Yosoy, seguit d'un got de ColaCao. El brioix Choc&Choc Milka es pot gaudir com a part de l'esmorzar o com un snack a mig matí.

Fins quan i on comprar-ho?

El lot estalvi d'esmorzar es pot comprar als establiments Bonpreu i Esclat encara que per temps limitat. Només estarà disponible fins el proper dilluns 22 de gener de 2024.