Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

Els iogurts amb més del 40% de descompte a Bonpreu i Esclat

Encara queden uns dies perquè puguis gaudir de la promoció

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una promoció molt interessant per als amants dels lactis: una selecció de iogurts de la marca Danone ara està disponible amb més del 43% de descompte, una oferta que combina qualitat i economia en un sol lot .

Què inclou el lot estalvi?

La promoció inclou tres productes estrella de Danone: l'Activia de llimona i llima cremós en paquets de quatre, el Danonino de maduixa en packs de sis i el iogurt grec natural també en packs de quatre. Amb un preu original de 5,33 euros per lot, els clients poden adquirir aquests productes per 2,99 euros. Aquesta oferta representa un estalvi important i posa de manifest el compromís de Bonpreu i Esclat per oferir als clients productes de qualitat a preus accessibles.

El iogurt, un aliment imprescindible a la teva dieta

Els productes inclosos en aquesta oferta no són només deliciosos, sinó que també ofereixen beneficis per a la salut. L'Activia, conegut per contenir probiòtics, és un aliat per a la salut digestiva. Els probiòtics són microorganismes vius que, quan s'ingereixen en quantitats adequades, tenen efectes positius en la salut, especialment en el sistema digestiu. El Danonino, per la seva banda, està enriquit amb calci i vitamina D, nutrients essencials per al creixement i el desenvolupament ossi als nens. Finalment, el iogurt grec natural és una excel·lent font de proteïnes i té un baix contingut de sucre, cosa que el converteix en una opció saludable per a aquells que busquen una alimentació equilibrada.

A més dels beneficis immediats per a la salut i l'estalvi econòmic, aquest tipus de promocions també poden tenir un efecte positiu a llarg termini en els hàbits de consum. En oferir productes saludables a preus més baixos, Bonpreu i Esclat estan facilitant l'accés a opcions d'alimentació més nutritives, cosa que podria influir que els consumidors facin eleccions més saludables de manera regular.

Detall del lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible l'oferta?

Els clients dels supermercats Bonpreu i Esclat podran gaudir d'aquesta promoció fins el proper 19 de febrer del 2024. A partir del dia 20 ja hi haurà un nou fulletó d'ofertes. Estarà disponible a tots els seus establiments fins a aquesta data o fins a fi d'existències.