Muntatge amb una noia assenyalant el nom Bonpreu en un establiment d'aquesta cadena de supermercats

La melmelada elaborada en un projecte social amb 2a unitat al 70% a Bonpreu i Esclat

La promoció va començar el passat 4 de juny i s'allargarà fins dilluns 17

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta molt interessant a les melmelades de La Fageda, una cooperativa reconeguda pel seu impacte social positiu. Fins al 17 de juny, pots aprofitar un 70% de descompte a la segona unitat d'aquestes exquisides melmelades.

L'oferta és senzilla i temptadora: en comprar una unitat de melmelada La Fageda a un preu de 2,95 euros, et pots emportar la segona unitat per només 0,89 euros. Això vol dir que, en comprar dues unitats, el preu final per unitat és de tan sols 1,92 euros. Aquesta promoció està disponible a totes les botigues Bonpreu i Esclat fins al 17 de juny, permetent als consumidors gaudir d´un producte d´alta qualitat a un preu molt accessible.

La promoció és vàlida per a tots els sabors de melmelada La Fageda de 230 grams. Per accedir al descompte, simplement has de comprar dues unitats del mateix o de diferents sabors. L'oferta és limitada a les existències disponibles, per la qual cosa es recomana als interessats que no demorin aprofitar aquesta oportunitat única.

Tres sabors diferents, combina'ls com vulguis

La Fageda ofereix una varietat de sabors que satisfan tots els gustos. Són els següents:

  • Tomàquet: Una opció inusual però deliciosa per a aquells que busquen provar alguna cosa diferent. Ideal per combinar amb formatges o en preparacions culinàries més creatives.
  • Maduixa: El clàssic sabor dolç i lleugerament àcid, perfecte per untar en torrades o acompanyar postres.
  • Préssec: Amb el seu sabor dolç i sucós, aquesta melmelada és perfecta per esmorzar o per afegir un toc especial a iogurts i gelats.

Cada sabor és una celebració d´ingredients naturals i frescos, garantint una experiència gastronòmica que ressalta l´essència de cada fruita.

Detall de la promoció de melmelada a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de melmelada a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La Fageda: Un projecte social

El que fa que aquestes melmelades siguin realment especials no és només el sabor, sinó la història darrere de la seva producció. La Fageda és una cooperativa que va néixer amb la missió d'integrar laboralment i socialment persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. Ubicada a la comarca de la Garrotxa , a Catalunya, aquesta cooperativa no només produeix melmelades, sinó també iogurts, gelats i altres productes lactis d'alta qualitat.

El compromís de La Fageda amb la comunitat i el medi ambient és palpable a cada etapa de producció. Utilitzen mètodes de cultiu sostenible i promouen el benestar dels seus treballadors, creant un producte tan ètic com deliciós.