Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

El lot de iogurts amb el 40% de descompte a Bonpreu fins al 4 de març

Com cada quinzena, els supermercats Bonpreu i Esclat, ofereixen un nou lot estalvi de iogurts

El iogurt és més que un aliment: és un company de benestar que uneix salut i sabor a cada cullerada. En aquest context, Bonpreu presenta una promoció que s'alinea perfectament amb la cultura d'alimentació conscient i estalvi intel·ligent. Fins al 4 de març, els consumidors es poden beneficiar d'un descompte del 40% en un lot seleccionat de iogurts , una oportunitat de nodrir-se i delectar-se mantenint l'economia domèstica saludable.

Quins productes inclou el lot estalvi?

L'oferta inclou un conjunt divers de iogurts que apel·len tant als paladars tradicionals com als gustos moderns i aventurers. Amb un preu rebaixat a 3,99 euros per lot, Bonpreu presenta una varietat que inclou:

1 iogurt natural Danone , en un pack de dues unitats de 135 grams cadascun, anteriorment a 1,59 euros per unitat.

1 producte vegetal de coco Alpro , en una presentació de 400 grams, amb un preu previ de 2,29 euros.

1 pack de quatre unitats d'Activia natural Danone , de 120 grams cadascuna, que solia costar 2,79 euros per unitat.

Analitzant la qualitat dels productes, trobem que Danone, amb més d'un segle d'història, s'ha posicionat com una marca líder a la indústria làctia, compromesa amb la nutrició i la salut dels consumidors. D'altra banda, Alpro es destaca al mercat com una alternativa vegetal innovadora, ideal per als que busquen opcions lliures de productes lactis, ja sigui per elecció personal o necessitats dietètiques.

Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Els valors nutricionals d'aquests iogurts en reflecteixen la qualitat. El iogurt natural de Danone és ric en proteïnes i calci, indispensable per a la salut òssia. Els probiòtics d'Activia natural afavoreixen una digestió saludable mantenint l'equilibri de la flora intestinal. Per la seva banda, el producte vegetal de coco Alpro és una excel·lent font de vitamines B12 i D, essencials en dietes vegetarianes i veganes.

Els beneficis de consumir iogurt són múltiples i ben documentats. A més de ser un excel·lent complement per a una dieta equilibrada per la seva aportació de calci i proteïnes, els iogurts com els de Danone i Alpro contenen cultius vius que poden ajudar a millorar la digestió i enfortir el sistema immunològic. Aquests productes són també una opció pràctica i ràpida per als esmorzars o berenars, adaptant-se al ritme de vida actual.

A més, el consum de iogurt s'emmarca dins d'un estil de vida equilibrat i pot ser incorporat a diverses dietes, des de les més tradicionals fins a les més modernes, com la keto o la paleo, adaptant-se a les necessitats nutricionals de cada persona.

On i fins quan està disponible l'oferta?

L'oferta de Bonpreu és, sens dubte, una excel·lent oportunitat perquè els consumidors facin eleccions alimentàries intel·ligents i assequibles, recolzant marques que es preocupen per la salut dels seus clients i el benestar del medi ambient. Amb un 40% de descompte fins al 4 de març, estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.