Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El lot estalvi de neteja que triomfa a Bonpreu i Esclat

La promoció està disponible fins al 17 de juny

Comptar amb productes de neteja eficaços i accessibles esdevé essencial. Conscient d´aquesta necessitat, Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que promet fer la vida més fàcil i econòmica per als seus clients. Es tracta d´un lot estalvi de neteja, una oferta que inclou alguns dels productes més reconeguts i fiables del mercat, tot per un preu imbatible de 13,99 €. Disponible fins al 17 de juny, aquest pack està dissenyat per cobrir les necessitats bàsiques de neteja de la llar, oferint qualitat i estalvi en un sol lot.

Què inclou el lot estalvi?

El paquet inclou tres productes indispensables: el detergent líquid gel actiu Colon, el suavitzant concentrat blau Flor i les pastilles per a rentaplats Finish Ultimate All in 1. Aquests productes, cadascun amb la seva reputació ben establerta, garanteixen resultats excepcionals en cada ús, facilitant les tasques domèstiques diàries.

Detergent Colon

El detergent líquid gel actiu Colon, conegut per la seva eficàcia en l'eliminació de taques difícils, és ideal per a tota mena de roba, tant blanca com de color. Aquest detergent, amb la seva fórmula de doble poder, assegura una neteja profunda fins i tot en aigua freda, cosa que no només estalvia energia, sinó que també té cura de les peces.

Un truc per optimitzar el seu ús és pretractar les taques rebels aplicant una petita quantitat directament sobre la taca i fregant suaument abans de rentar. A més, a causa de la seva fórmula concentrada, només cal una petita dosi per obtenir resultats impecables, cosa que prolonga la durada del producte i contribueix a un estalvi més gran.

Detall del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Suavitzant Flor

El suavitzant concentrat blau Flor és el segon component del lot, oferint fins a 59 rentats per ampolla. Aquest suavitzant no només deixa la roba increïblement suau, sinó que també la impregna amb una agradable aroma fresca que dura dies.

Un consell útil per a la seva aplicació és afegir el suavitzant al compartiment corresponent de la rentadora, evitant així el contacte directe amb la roba per prevenir qualsevol tipus de taques. A més, per mantenir el dispensador de suavitzant net i funcional, es recomana netejar-lo regularment amb un drap humit.

Finish Ultimate All in 1

El tercer producte del lot és el Finish Ultimate All in 1, que inclou 20 pastilles més un bo de 4 pastilles addicionals. Aquestes pastilles per a rentaplats són reconegudes per la seva capacitat per desintegrar els residus més difícils i proporcionar una brillantor inigualable a cada cicle de rentat. Cada pastilla conté una combinació d'agents de neteja i abrillantadors que asseguren que els plats, els gots i els utensilis quedin impecables.

Un truc per maximitzar-ne l'eficàcia és assegurar-se que el rentaplats estigui correctament carregat, evitant l'excés d'acumulació i permetent que l'aigua circuli adequadament entre els objectes. A més, és aconsellable realitzar un cicle de manteniment del rentaplats un cop al mes, utilitzant una pastilla Finish per netejar i desgreixar les parts internes de l'aparell, garantint així el seu funcionament òptim i perllongant-ne la vida útil.