Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

El lot estalvi de iogurts amb més del 45% de descompte a Bonpreu i Esclat

Fins el 3 de juny podeu gaudir d'aquesta oferta

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta espectacular que no pots deixar passar: un lot de iogurts amb més del 45% de descompte. Aquest lot estalvi inclou una varietat de productes lactis de les reconegudes marques Danone i Danet , i està disponible per només 3,49 € fins al 3 de juny. A continuació, explorarem els detalls d'aquesta oferta, els productes inclosos, els valors nutricionals i els beneficis d'incorporar aquests lactis a la dieta diària.

Detalls de l'oferta

El lot estalvi ofert per Bonpreu i Esclat està dissenyat per satisfer les necessitats de tota la família, proporcionant una selecció de iogurts i postres làctiques d'alta qualitat. Per un preu total de 3,49€, el lot inclou:

1 pack de iogurt original natural Danone (2 unitats de 135 g cadascuna): Normalment, aquest pack costa 1,59€.

1 pack d´Activia natural 0% Danone (4 unitats de 120 g cadascuna): Aquest pack té un preu regular de 2,79€.

1 pack de crema de vainilla Danet (4 unitats de 120 g cadascuna): El preu habitual és de 1,99€.

El preu total d'aquests productes seria de 6,37€, però amb aquesta oferta especial, pots emportar-te'ls per només 3,49€, cosa que representa un estalvi significatiu de més del 45%. Aquesta promoció és vàlida fins al 3 de juny, així que és el moment perfecte per aprofitar i proveir-te d'aquests productes deliciosos i nutritius.

Valors nutricionals i beneficis per a la salut

Els productes inclosos en aquest lot no només són deliciosos, sinó que també aporten importants beneficis nutricionals:

Iogurt original natural Danone: Aquest iogurt és una excel·lent font de calci i proteïnes d'alta qualitat. El calci és essencial per mantenir ossos i dents fortes, mentre que les proteïnes són fonamentals per a la reparació i construcció de teixits al cos.

Activia natural 0% Danone: Aquest iogurt probiòtic sense greix és ideal per als que busquen cuidar la seva salut digestiva. Els probiòtics ajuden a mantenir l'equilibri de la microbiota intestinal, millorant la digestió i enfortint el sistema immunològic. A més, en ser 0% en greix, és una opció saludable per als que volen mantenir una dieta baixa en greixos.

Crema de vainilla Danet: Aquestes postres làcties són una deliciosa opció per a aquells moments en què necessites un toc dolç. Tot i que conté més sucres que els iogurts naturals, continua sent una font de calci i proporciona una experiència indulgent amb la qualitat que caracteritza els productes Danone.

Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La marca: Danone

Danone és una marca reconeguda mundialment pel seu compromís amb la qualitat i la salut. Des de la seva fundació el 1919, Danone ha estat pionera en la producció de productes lactis fermentats, combinant innovació amb un enfocament a la nutrició i el benestar. Els productes Danone són coneguts pel seu sabor excepcional i els seus beneficis per a la salut, cosa que els converteix en una opció fiable per a les famílies de tot el món.

Com incorporar aquests productes a la teva dieta

Incorporar els iogurts i postres lactis de Danone a la teva dieta diària és una manera excel·lent de millorar la teva nutrició i gaudir de sabors deliciosos. Aquí et deixem algunes idees:

Esmorzar saludable: Comença el dia amb un iogurt natural Danone acompanyat de fruites fresques i una mica de granola. Aquesta combinació us proporcionarà energia sostinguda i una bona dosi de proteïnes i fibra.

Snack per a la digestió: Un envàs d'Activia natural 0% és perfecte com a berenar a mig matí o mitja tarda. El seu contingut en probiòtics ajudarà a mantenir la teva digestió en condicions òptimes.

Smoothies: Utilitza el iogurt natural Danone com a base per als teus smoothies. Barreja amb fruites com plàtan, maduixes o mango i obtindràs una beguda refrescant i nutritiva.

Amanides: El iogurt natural pot ser una excel·lent base per a amaniments cremosos i saludables. Barreja iogurt amb herbes fresques, una mica de llimona i un pessic de sal per a un amaniment lleuger i deliciós.