Logo de l'empresa Diskover

L'aplicació per saber tots els plans a prop teu a Catalunya

La plataforma promou el turisme de proximitat

Si esteu buscant una excursió d'un dia, una escapada de cap de setmana, un viatge més llarg per vacances... no cal que busqueu més. Ha arribat l'aplicació perfecta que et solucionarà la vida. O, almenys, te la facilitarà molt. Estem parlant de Diskover Catalonia, una plataforma que et proposa plans a prop teu.

Ja ha passat, però Diskover va informar del festival Mescla 2024, que va tenir lloc entre el 18 i el 20 de maig a Deltebre. Va informar sobre el programa i sobre els detalls d'interès: com arribar-hi, què fer-hi, restaurants on menjar, activitats per als grans, per als nens...

El mateix perfil va informar sobre una festa celebrada a Vic durant el mes de maig del 2024. Durant tots els diumenges, al museu de l'art de la pell, es feien visites guiades per a grans i petits. Els més grans pagaven 10 euros i els menors tenien entrada gratuïta.

Diskover publica els seus plans i també comparteix altres plans publicats per les diferents associacions locals de turisme. L'objectiu és arribar a molta gent i que els catalans coneguin els esdeveniments locals, creant un turisme de proximitat molt bo per al nostre país.

Diskover, una aplicació imprescindible

Diskover té aplicacions per a Iphone i per a Android. Es tracta d'un equip format per vuit persones, que treballen intensament per oferir-vos propostes a totes les zones de Catalunya: Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Sitges, Manresa... Podeu trobar més informació a diskover.cat

Diskover col·labora amb diferents empreses i associacions vinculades al turisme

Llança, Sant Joan de Vilatorta, turisme rural de la Garrotxa, Ripollès, Barges, Pirineus, Terres de l'Ebre... Diskover ha signat diferents col·laboracions amb associacions i empreses per potenciar el turisme a les seves zones. L'objectiu és conscienciar els catalans perquè facin turisme de qualitat i de proximitat. No cal viatjar fora, ja que a Catalunya hi ha molts llocs a tenir en compte.