Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

El lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat fins al 25 de març

Més promocions a un de la cadena de supermercats favorita dels catalans

Nova quinzena d'ofertes a Bonpreu. Aquest cop s'allarga coincidint amb la proximitat a Setmana Santa. El recent fulletó d'ofertes publicat per Bonpreu i Esclat, vigent fins al 25 de març, ofereix un "lot estalvi" que inclou diverses marques reconegudes de iogurts amb significatius beneficis nutricionals.

Què inclou el lot estalvi?

El lot presentat inclou tres productes: el iogurt grec natural OIKOS de Danone, les postres lactis de xocolata YOPRO també de Danone, i els Danonino de maduixa per als més petits de la casa. Aquest paquet divers apel·la tant als adults que busquen un aliment ric en proteïnes com als nens que desitgen unes postres saboroses i nutritives. Amb un preu rebaixat de 3,49 euros pel lot complet, els clients gaudiran d'un estalvi substancial davant del preu regular de 6,03 euros.

Els productes inclosos al lot tenen característiques particulars:

OIKOS de Danone

Aquest iogurt grec natural és conegut per la seva textura cremosa i el seu alt contingut de proteïnes. Cada envàs de 110 g conté calci i probiòtics, essencials per a la salut òssia i la digestió, respectivament.

IOPRO

Una opció ideal per a esportistes i aquells que busquen una aportació extra de proteïnes, YOPRO és unes postres làcties que combina sabor amb funcionalitat. Cada envàs de 180 g conté 18 g de proteïnes, contribuint a la recuperació muscular i al manteniment de la massa muscular.

Danonino de maduixa

Dirigit als més joves, aquests iogurts són font de calci i vitamina D, nutrients fonamentals a l'etapa de creixement. A més, el seu format i gust de maduixa els fan atractius per als nens.

Lot de iogurts a Bonpreu i Esclat
Lot de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Estalvi i beneficis per a la salut

La promoció no és només atractiva per l'estalvi econòmic sinó també pels beneficis per a la salut que aporten els iogurts. Estan carregats de nutrients essencials com el calci, vitamines B, fòsfor, magnesi i potassi. A més, són una excel·lent font de proteïnes, essencials per a la reparació de teixits i el manteniment de la massa muscular.

Els probiòtics presents al iogurt natural i els Danonins ajuden a mantenir un equilibri saludable en el sistema digestiu, mentre que l'alt contingut de proteïnes de YOPRO és ideal per als que porten un estil de vida actiu.

Cada producte del lot ofereix un perfil nutricional diferent que compleix diferents necessitats dietètiques:

OIKOS: Baix en greix i alt en proteïnes, és ideal per a dietes de control de pes i manteniment muscular.

YOPRO: Sense sucres afegits i alt contingut en proteïnes, és perfecte per a esportistes o per a aquells en una dieta post-entrenament.

Danonino: Enriquit amb vitamina D i calci, contribueix al creixement i al desenvolupament dels ossos en nens.

Fins quan l'oferta està disponible?

La cadena Bonpreu és coneguda pel seu compromís amb la qualitat i l'accessibilitat i ofereix regularment promocions en una varietat de productes alimentaris i de consum diari. A més d'aquest lot de iogurts, és comú trobar descomptes en fruites, verdures, carns i productes de fleca. També amb lots estalvi i altres promocions que us anirem comptant des de XCatalunya.cat. El vigent fulletó de promocions, que inclou el lot estalvi de iogurts, estarà disponible fins al proper 25 de març de 2024.