Supermercat

Guanya 2000 euros: El supermercat que et contracta sense experiència prèvia

Gran oportunitat laboral amb salaris molt competitius en una de les cadenes que més cotitzen a Espanya

La recerca de feina és una de les preocupacions més grans de la societat espanyola. Tot i que les últimes xifres confirmen una millora, segueix havent-hi una enorme quantitat d'aturats al territori. En aquesta situació, és complex trobar una bona oportunitat laboral que ofereixi condicions més que suculentes en tots els sentits.

Tot i això, Mercadona sembla estar disposada a canviar les regles del joc i la seva política de Recursos Humans està sent una bona nova per a tots aquells que busquen feina. I també per als treballadors de l'empresa.

Noves ofertes a Mercadona

Sense anar més lluny, a les últimes setmanes, la cadena ha confirmat un augment salarial per al seu personal. Juan Roig ha garantit que els treballadors cobraran mínim 1.507 euros, un 20% més que l'SMI. I a aquesta quantitat s'hi han de sumar les diverses primes que l'empresari s'ha compromès a lliurar als laburants de la seva marca.

Firma Convenio Mercadona | Valoración Silvia Yankovich CCOO Mercadona

Aquesta, a més, és la xifra inicial, però els treballadors tenen la possibilitat d'una progressió salarial que els podria permetre superar el llindar dels 2.000 euros. En concret, 2.039. I això a qualsevol lloc de la companyia.

A més, per si no n'hi hagués prou, per poder aspirar a aquestes ofertes no es requereix cap requisit de complex compliment, al contrari. No cal experiència prèvia ni tan sols una titulació. Només cal tenir l'ESO.

Per poder optar a aquestes ofertes, els interessats l'han de buscar al portal d'ocupació que disposa la pròpia empresa a la seva web. A més, també hi ha la possibilitat d'aspirar a llocs de jornada parcial. Això sí, evidentment, en aquest cas, el salari percebut és proporcional a les hores treballades.

L'històric conveni de Mercadona

Totes aquestes millores en les condicions laborals dels treballadors neixen de l'acord sorgit fa només unes setmanes entre els sindicats (UGT, CCOO i SI) i Juan Roig. Aquest nou conveni va entrar en vigor l'1 de gener, va ser publicat al BOE el 28 de febrer d'aquest 2024 i tindrà vigència fins al 2028.

A més de la pujada salarial, el Comitè de Direcció de Mercadona ha decidit destinar 600 milions d'euros a les primes que percebran els treballadors aquest mateix març. I, a més, durant el proper any, es revisaran les jornades laborals.