Muntatge amb una imatge de l´interior d´un establiment Bonpreu. A l'esquerra, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

El lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat amb més del 45 % de descompte

Noves promocions als supermercats Bonpreu i Esclat

Una quinzena més, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen una sèrie d'ofertes i promocions que permeten que els clients estalviïn una quantitat important de diners. Tots dos pertanyen al grup Bon Preu i són molt estimats a Catalunya. Des d'aquest digital us expliquem regularment en què consisteixen aquestes ofertes i en aquesta ocasió us expliquem com aconseguir un lot de iogurts.

Bonpreu i Esclat rebaixen més del 45% el preu d'un lot de iogurts.

Descompte irresistible en productes de marca de tota la vida

El lot Estalvi inclou iogurts seleccionats pel seu sabor i beneficis nutricionals. S'ofereix un paquet que inclou el iogurt natural Danone Original, conegut per la textura cremosa i l'aportació de calci; el pudding proteic YoPro, ideal per als que busquen un extra de proteïnes després d'entrenar; i el iogurt Activia amb trossos de fruita, famós pels seus probiòtics i el seu suport a la salut digestiva.

Els preus són temptadors, amb descomptes que converteixen la compra en una oportunitat única. Per exemple, el Danone Original normalment és a un preu de 1'59 euros mentre que el paquet de quatre Activia costa 2'99 euros i el YoPro, 1'79 euros. Per 3'49 euros podeu obtenir els 3 productes, un descompte molt interessant.

Lot estalvi de iogurts a Bonpreu
Lot estalvi de iogurts a Bonpreu | BonpreuEsclat

Bonpreu i Esclat: Sinònim de qualitat

Amb una història que es remunta a diverses dècades, Bonpreu i Esclat han establert el seu lloc al cor dels consumidors catalans. Aquests supermercats no només destaquen pel seu compromís amb la qualitat, sinó també per la seva atenció a les ofertes que beneficien els clients.

La importància dels lactis

Nutricionistes recalquen la importància dels lactis en una dieta equilibrada i aplaudeixen ofertes com aquesta, que faciliten l'accés a productes d'alta qualitat. Els iogurts d'aquest lot aporten des de proteïnes fins a probiòtics, passant per una sèrie de vitamines i minerals essencials.

La veu dels consumidors

Els clients no es queden enrere en elogis. Des de famílies que busquen estirar el pressupost sense sacrificar la qualitat fins a esportistes que necessiten un snack ric en proteïnes, la satisfacció és palpable. "M'encanten els iogurts naturals i més si vénen en envàs de vidre 😌. Crec que aquest producte és un gran encert en tots els sentits, és un producte natural sense afegits, de bon sabor i no fa servir envasos de plàstic. Reutilitzaré els gotets de cristall", assegura un comentari en una web especialitzada de ressenyes de productes.

On i fins quan puc comprar aquesta promoció?

Aquest descompte a Bonpreu i Esclat estarà disponible fins el proper 5 de febrer - o fins a acabar existències - a tots els seus establiments. En aquest enllaç pots consultar on es troba la botiga més propera.