Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta, dins un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

El lot estalvi de Bonpreu amb 3 productes per a fer el vermut a gairebé meitat de preu

Noves promocions a Bonpreu i Esclat que no et pots perdre

Fins al proper 5 de febrer del 2024, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen desenes d'ofertes, promocions i lots estalvi. Els clients poden estalviar una xifra important si els aprofiten. Avui us explicarem un lot estalvi amb 3 productes a gairebé meitat de preu. Ideal per prendre l´aperitiu amb productes de primeres marques.

Què inclou el lot estalvi?

L'oferta inclou tres productes essencials per a un aperitiu tradicional: patates fregides, fruita seca i cervesa. El pack d'estalvi s'ofereix a un preu competitiu de 4,99 euros, cosa que representa un estalvi molt elevat en comparació del preu de 9,03 euros si es compren els productes per separat.

Les pomes de terra fregides mediterrànies LAY'S vénen en un paquet de 150 grams. Conegudes pel sabor autèntic i la textura cruixent, aquestes patates estan assaonades amb oli d'oliva i un toc d'herbes, reflectint els sabors característics de la dieta mediterrània. A un preu habitual de 2,69 euros quan es compren individualment, aquestes patates són una elecció més saludable que altres opcions per l'ús d'oli d'oliva, conegut pels beneficis cardiovasculars.

El segon producte en aquest lot és el còctel de fruita seca Cocteleo FRIT RAVICH, pesant 300 grams. Aquest còctel és una barreja de fruits secs que inclou ingredients nutritius i energètics, com ara nous i ametlles. Sovint recomanats per nutricionistes a causa del seu alt contingut de greixos saludables, proteïnes i fibra, aquests fruits secs són ideals per picar entre menjars i mantenir lenergia durant el dia. Individualment tenen un preu de 2,85 euros.

El tercer i darrer component del lot estalvi és un paquet de cervesa especial Estrella Damm, que conté sis ampolles de 200 ml cadascuna. Estrella Damm és una cervesa amb una rica història que es remunta al 1876, quan August Kuentzmann Damm va fundar la seva cerveseria a Barcelona. Aquesta cervesa és coneguda pel seu sabor equilibrat i el seu caràcter refrescant, perfecta per acompanyar aliments salats com patates fregides i fruits secs. A un preu de 3,49 euros per paquet quan es compra per separat, la cervesa Estrella Damm completa aquest trio d'aperitius.

Lot estalvi d'aperitiu a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Els beneficis nutricionals i socials de prendre aquests productes amb moderació

En optar per aquest lot, no només estàs estalviant diners, sinó que també estàs prenent decisions conscients sobre els productes que consumeixes. Les patates fregides LAY'S utilitzen oli d'oliva en la seva preparació, que és una font de greixos monoinsaturats i antioxidants. Els fruits secs de Cocteleo FRIT RAVICH són un aperitiu nutritiu que aporta energia sostenible. I la cervesa Estrella Damm, quan es consumeix amb moderació, pot formar part d'un estil de vida equilibrat i social.

Els valors nutricionals de cada producte s'han de considerar en planificar-ne el consum. Per exemple, les patates fregides, encara que delicioses, són altes en sodi i greixos saturats, cosa que significa que s'han de consumir amb moderació. Els fruits secs, encara que són una font rica en nutrients, també són densos en calories, per la qual cosa s'han de menjar en quantitats raonables. La cervesa, tot i formar part de la cultura de l'aperitiu, conté alcohol, que s'ha de gaudir de manera responsable.

Cal destacar que, mentre gaudim d'aquests productes, també hem de ser conscients dels valors nutricionals i de portar una vida sana. La moderació és clau quan es tracta d'aliments processats com les patates fregides i la cervesa. Tot i que aquest lot proporciona la conveniència d'un aperitiu llest per consumir, és fonamental equilibrar el consum amb una dieta variada i exercici regular.

Opcions més sanes

Per a aquells que busquen gaudir d'aquests productes de manera més saludable, aquí hi ha alguns suggeriments:

  • Serveix les patates fregides i la fruita seca en porcions controlades per evitar menjar en excés.
  • Acompanya l'aperitiu amb opcions més lleugeres, com pastanagues, api i pebrots tallats, que es poden submergir en hummus o tzatziki.
  • Opta per Nadóre la cervesa Estrella Damm amb moderació i considera alternar cada ampolla de cervesa amb un got d'aigua per mantenir-te hidratat.

Com prendre aquests productes?

Quant a com combinar aquests productes, la versatilitat és el seu avantatge més gran. Les patates fregides i la fruita seca es poden servir en bols separats perquè els comensals puguin gaudir de la varietat de sabors i textures. La cervesa Estrella Damm, servida freda, és l'acompanyament perfecte per realçar el sabor dels snacks i refrescar el paladar.

Aquest lot és ideal per compartir reunions amb amics i familiars, no només per la qualitat i el preu, sinó també per l'experiència social que promou. La cultura de l'aperitiu és una part fonamental de la vida a moltes regions, un moment per relaxar-se i gaudir de bona companyia.