Construcció del nou centre logístic de Lidl

150 llocs de treball en la inversió més gran de Lidl a Catalunya: Serà en aquest poble

La cadena de supermercats invertirà 140 milions d'euros

Lidl ha destinat 140 milions d'euros per construir un centre logístic a Martorell, en la inversió més gran de la cadena de supermercats des que va començar la seva activitat a l'Estat fa 30 anys. Segons ha informat en un comunicat, l'obra s'està duent a terme al sector industrial Xàmenes de la localitat i ocupa una parcel·la de més de 126.000 metres quadrats.

El centre logístic tindrà més de 144 molls i la previsió de l'empresa és que entri en funcionament durant el 2025. Serà un dels magatzems més grans de la companyia tant a Espanya com a Europa. La futura planta a Martorell forma part d'un pla d'expansió a l'Estat els propers anys que contempla tres projectes més , un d'ells ubicat a Constantí (Tarragonès) en una parcel·la d'uns 185.000 metres quadrats.

Somos de Lidl: 24h en Cataluña

Els altres dos són a Madrid i Lleó. Lidl justifica aquesta inversió per "la necessitat de l'empresa d'adequar els recursos logístics al creixement sostingut que està experimentant recentment" a Catalunya, així com en altres comunitats autònomes. D'aquesta manera, ha apuntat l'empresa, "podrà continuar generant riquesa i llocs de treball locals a més d'obrir noves botigues modernes i eficients".

La cadena de supermercats compta amb més de 120 establiments a Catalunya i una plantilla que supera les 4.000 persones. La companyia recorda que, segons un estudi de la consultora independent PwC, el seu impacte a Catalunya és al voltant dels 1.300 milions d'euros anuals, fet que suposa un 0,55% del PIB i genera uns 26.000 llocs de treball entre directes, indirectes i induïts.