Muntatge amb una imatge de l'interior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, la promoció de iogurts a què fa referència la notícia

El lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat: Disponible fins al 8 de gener

Els establiments de la cadena de supermercats catalana continuen oferint promocions per encarar millor aquest mes de gener

Recta final de les festes nadalenques però les promocions als establiments Bonpreu i Esclat no s'aturen. Bonpreu ofereix als clients una varietat de productes lactis de la marca Danone a un preu reduït.

Un lot estalvi que combina tradició i nutrició

La promoció presentada pels supermercats Bonpreu i Esclat inclou un lot estalvi de iogurts Danone, coneguda per la seva llarga trajectòria i compromís amb la salut. El lot consta de tres productes diferents: el iogurt original Danone, l'Activia de llima-llimona i el Danonino de maduixa. Cadascú aporta el seu propi perfil nutricional i beneficis específics.

Iogurt Original Danone: El clàssic saludable

El iogurt original de Danone, inclòs al lot en dues unitats, és un aliment bàsic en moltes dietes. Conegut per la textura suau i el sabor natural, és una font de calci i proteïnes, essencials per a la salut òssia i muscular. Aquest producte és també una bona opció per a aquells que busquen incorporar probiòtics a la seva dieta, que afavoreixen un sistema digestiu saludable.

Activia de llima-llimona: Sabor i funcionalitat

Incorporant quatre unitats d'Activia sabor llima-llimona, aquest producte es posiciona com un aliat per a la digestió. Activia és famós per contenir bifidobacteris que poden ajudar a regular el sistema digestiu quan es consumeix com a part duna dieta equilibrada i un estil de vida saludable. A més, el toc cítric de llima i llimona ofereix un sabor refrescant i diferent.

Danonino de maduixa: Nutrició per als més petits

El lot es completa amb sis unitats del Danonino de maduixa, pensat especialment per als nens. Aquest producte no només és atractiu pel seu gust de maduixa que sol ser del gust infantil, sinó que també està fortificat amb vitamines i minerals addicionals, com la vitamina D i el calci, que són crucials a les etapes de creixement.

Quin preu té la promoció?

Aquesta promoció de Bonpreu no és només atractiva pel preu especial de 3,49 euros, sinó també pel valor agregat que ofereix en termes de nutrició. El iogurt és un component recomanat a les guies alimentàries pel seu contingut de nutrients essencials i pot ser part d'una dieta variada i equilibrada. L'estalvi total és de gairebé 2 euros, cosa que et permet menjar productes de primera qualitat a un preu assequible.

Fins quan la puc comprar?

La promoció està disponible fins al proper 8 de gener de 2024 als supermercats Bonpreu i Esclat. Fent clic en aquest enllaç , accediràs a la seva web i podràs comprovar quin establiment tens més a prop.

Imatge amb els productes del lot estalvi de iogurts Danone a Bonpreu
Lot estalvi de iogurts a Bonpreu | BonpreuEsclat

Danone: Una marca compromesa amb la qualitat

Danone, com a marca inclosa en aquest lot promocional, fa anys que treballa no només per oferir productes lactis de qualitat, sinó també per innovar en el camp de la nutrició. La inclusió de Danone en aquesta oferta reflecteix un compromís amb el benestar del consumidor, oferint productes que compleixen alts estàndards de qualitat i que promouen un estil de vida saludable.