Muntatge amb una imatge de l'interior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, diversos productes referenciats a la notícia

Els 30 productes de l'oferta 4x3 de brioixeria a Bonpreu i Esclat

Nova promoció de 4x3 als establiments Bonpreu i Esclat

Continuem explicant algunes de les promocions que els establiments Bonpreu i Esclat ofereixen als seus clients fins al proper 22 de gener. Avui toca parlar de brioixeria.

Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que endolcirà els esmorzars i els berenars dels seus clients: l'oferta 4x3 en la selecció de pastisseria. Amb més de 30 productes per triar, els aficionats a la rebosteria podran gaudir d'una quarta peça gratuïta en comprar-ne tres, abastant una varietat d'opcions tant dolces com salades. Aquesta promoció 4x3 abasta més de 30 referències diferents de productes, tant dolços com salats, permetent als consumidors pagar només tres productes i emportar-se'n quatre, sent el de menor valor el que s'ofereix de cortesia.

Molta varietat en brioixeria dolça i salada

En aquesta oferta, els consumidors poden barrejar i combinar pastisseria dolça i salada, des dels croissants de mantega clàssics fins a empanades i pastissos farcits. Els productes inclouen opcions tradicionals i altres més innovadores, com ara peces de pasta de full amb farcits de crema, pastes de fruites i brioixeria integral, oferint alternatives per a tots els gustos.

Per a aquells que estan pendents de la seva dieta, encara que la brioixeria tradicional sol ser alta en sucres i greixos, Bonpreu i Esclat ofereixen opcions més saludables dins de la promoció. Per exemple, es poden trobar productes elaborats amb ingredients integrals o farcits de fruita natural que aporten fibra.

Promoció de brioixeria a Bonpreu i Esclat
Promoció de brioixeria a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan puc accedir a aquesta oferta?

L'oferta estarà disponible fins el proper dilluns 22 de gener de 2024. A qualsevol establiment Bonpreu i Esclat ( consulta aquí quina és la teva botiga més propera) podràs gaudir-ne.

La importància del consum moderat de brioixeria

El consum moderat de pastisseria pot ser part d'una dieta equilibrada, sempre que es tingui en compte la freqüència i la quantitat. La brioixeria, que inclou una varietat de productes de rebosteria i fleca com pastissos, croissants i altres productes enfornats dolços, sol ser alta en calories, sucres i greixos.

La brioixeria és generalment rica en calories i baixa en nutrients essencials. Un consum excessiu pot comportar un augment de pes i un desequilibri nutricional. Molts productes de pastisseria contenen alts nivells de sucres afegits i greixos saturats, cosa que pot contribuir al desenvolupament de malalties cardiovasculars, diabetis tipus 2 i altres problemes de salut.

Un consum moderat significa gaudir d'aquests aliments ocasionalment i en quantitats petites, preferiblement com a part d'una dieta equilibrada que inclogui fruites, verdures, proteïnes magres i grans sencers.

És important equilibrar el consum de pastisseria amb una dieta rica en nutrients. Incloure suficients fruites, verdures, proteïnes i grans integrals pot ajudar a mantenir un bon estat de salut. Mantenir un nivell adequat d'activitat física pot ajudar a equilibrar les calories addicionals que es consumeixen a través de la brioixeria.